Momma ile Eğlenceli Beslenme Saatleri

Alışveriş Alışveriş Momma ile Eğlenceli Beslenme Saatleri

Tarihler: 11 Mayıs 2012 Cuma ~ 11 Temmuz 2012 Çarşamba

Firma: Momma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2012 ~ Tem 11, 2012

Benzersiz ve eğlenceli tasarımlarıyla dikkat çeken beslenme gereçleri markası mOmma ile bebeklerin beslenme saatleri daha eğlenceli geçiyor.

Bebekler için özel olarak tasarlanan mOmma beslenme gereçleri, pratik, rengârenk, eğlenceli ve güvenli tasarımları ile dikkat çekiyor. Beslenme saatlerini eğlenceye dönüştüren mOmma’daki tabak ve kaşıklar bu özellikleri ile annelerinde işlerini kolaylaştırıyor.

Tıpası ve tabağın altındaki kaydırmaz malzemesi ile çok güvenli olan tabağın üzerindeki özel delikten sıcak su konularak, öğün boyunca yemeğin ısısı korunabiliyor. İki bölmeye sahip olan tabak, bu özelliği ile de bebeğinizin farklı tatları tatmasına olanak sağlıyor.

Yuvarlak ergonomik yapısı sayesinde bebeklerin minik ellerinin kolayca tutabilmesi için özel tasarlanan kaşık ise yumuşak materyali sayesinde biberondan kaşık kullanımına geçişi kolaylaştırıyor.

Yuvarlatılmış hatları ile ekstra güvenlik ve hijyen sağlayan kaşığın hareketli tasarımı ise, beslenme saatlerini eğlenceli bir oyuna dönüştürüyor. Kaşığın dışarıda kullanıma uygun olan özel kapağı aynı zamanda, annenin daha kolay kullanımı için ikincil bir sap olarak da kullanılabiliyor.

Sadece bebeklere değil annelere de beslenme saatlerini eğlenceli bir oyuna dönüştüren mOmma tabak 32.99 TL, kaşık ise 19.50 TL satış fiyatıyla bebek mağazalarından alınılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT