Mondi`den Yeni Tasarım: Nevada

Alışveriş Alışveriş Mondi`den Yeni Tasarım: Nevada

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 22 Eylül 2008 Pazartesi

Firma: Mondi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eyl 22, 2008

MONDİ’DEN YENİ TASARIM: NEVADA
Yepyeni yüzü, genişlettiği ürün yelpazesi ve yeni koleksiyonları ile mobilya sektöründe büyük beğeni toplayan Mondi, son gözdesi Nevada koltuk takımını tüketici ile buluşturarak evleri güzelleştirmeye devam ediyor...

Ürün gamını genişleterek kullanışlı ve modern tasarımları art arda tüketicinin beğenisine sunan Mondi, mekanlarda farklılık yaratacak yeni koltuk takımı Nevada ile evlerde şıklığı tamamlamak isteyenlere sesleniyor.

Tasarımında öne çıkan modern ve özgün çizgisi ile dikkat çeken Nevada, deri ve kumaş uygulamasının en güzel örneklerinden birini sergiliyor. Estetik ve dekoratif bir görünüm ile tüketici ile buluşan Nevada, üçlü ve ikili koltuğu, modern berjerleri ile geniş mekanlarda göz dolduruyor.

En ince ayrıntısına kadar özenle tasarlanan Nevada’nın, kumaş veya derili olarak çift taraflı kullanılabilen minderleri ile şıklıkla bütünleşen berjerleri, takımı çarpıcı bir uyumla tamamlıyor. Üründe kullanılan nakışlı deri ve kumaşlarla hazırlanan zengin kırlent uygulaması ise modele ayrı bir ahenk katıyor.

Takımın ayaklarında kullanılan özel taş süslemeleri ise güzelliğin detaylarda gizli olduğu gerçeğini bir kez daha vurguluyor. Ayrıca Nevada’nın değiştirilebilen kumaş renkleri ile her tür zevk ve mekana göre farklı kombinasyonlar yaratmak da mümkün..

Nevada tasarım farklılığı yanında, oturma rahatlığı maksimum boyuta taşıyarak, ergonomi ve ekstra konfor sağlayarak salonlarda keyifli zamanlara davetiye çıkartıyor. Ayrıca kullanılan özel bir mekanizma sayesinde üçlü ünitesi yatak, ikili ünitesi ise sandık olabilen Nevada, fonksiyonel kullanımda da sınır tanımıyor.

Evleri şıklıkla buluşturan Nevada koltuk takımı, Türkiye çapındaki Mondi mağazalarında uygun fiyatlar ile sizleri bekliyor.
www.mondi.com.tr
Tüketici Hattı: 444 33 11

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT