Moroccan Rose Serisi ile Cildiniz Bahara Hazır

Alışveriş Alışveriş Moroccan Rose Serisi ile Cildiniz Bahara Hazır

Tarihler: 18 Nisan 2012 Çarşamba ~ 18 Haziran 2012 Pazartesi

Firma: Ren Skincare

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2012 ~ Haz 18, 2012

Dünyada birçok tanınmış ismin vazgeçilmezi haline gelen REN Skincare ‘Moroccan Rose’ serisi ile cildinizdeki kış yorgunluğunu alıp, baharın ipeksi notalarıyla buluşturuyor.

Dünyaca ünlü ‘temiz’ ürünlere sahip İngiliz dermokozmetik markası REN Skincare, en iddialı serisi ‘Moroccon Rose’ ile geride bıraktığımız kış aylarında yıpranan cildinizin canlılık, tazelik ve ışıltı kazanarak bahara hazırlanmasını sağlıyor.

Moroccan Rose Otto Body Wash, cildi en iyi şekilde nemlendirir ve ipeksi bir yumuşaklık kazandırırken sahip olduğu saf ve doğal parfümü ile vücudunuzun hafif ve kalıcı bir gül kokusuna kavuşmasını sağlıyor.

Moroccan Rose Otto Body Oil, cildi yoğun bir şekilde canlandırıp, nemi hapsetmesinin yanı sıra cilde ışıltılı bir yumuşaklık da kazandırıyor. Serinin diğer ürünlerinde olduğu gibi içeriğinde bulunan fas gülü yağı ile cildiniz doğal ve hafif bir gül kokusuna sahip oluyor. Ayrıca masaj yağı olarak da kullanılabiliyor.

Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish, şeker kamışı özleriyle zenginleştirilmiş bu peeling cildinizi ölü hücrelerden arındırarak pürüzsüzlük ve tazelik veriyor. Ayrıca kan dolaşımını hızlandırıcı etkisi ile selülit görünümünü azaltarak sonrasında uygulanacak vücut kreminin en iyi şekilde cilde nüfuz etmesini sağlıyor.

Cilt dostu olmayan maddelerden arındırılmış birbirinden farklı ve özel ürünlere sahip REN Skincare hakkında daha detaylı bilgiyi www.renskincare.com.tr adresinden edinebilirsiniz.

‘Moroccan Rose’ serisine ait ürünlerin KDV dahil tavsiye edilen son kullanıcı fiyatları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Moroccan Rose Otto Body Wash : 55 TL
Moroccan Rose Otto Ultra-Moisture Oil: 150 TL
Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish : 125 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT