Morphy Richards`tan Perform Air Elektrikli Süpürge

Alışveriş Alışveriş Morphy Richards`tan Perform Air Elektrikli Süpürge

Tarihler: 07 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 10 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Morphy Richards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2008 ~ Tem 10, 2008
Alerjisiz bir yaz!
Morphy Richards`tan Perform Air Elektrikli Süpürge

Elektrikli ev aletlerinde tasarım ve teknoloji öncüsü, ünlü İngiliz markası Morphy Richards`tan, alerji mevsimini yaşadığımız şu günler için, çok etkili bir anti-alerjik süpürge: Perform Air. Farklı tasarımlı ve torbasız elektrik süpürgesi, özel HEPA&Anti bakteriyel filtresi ile evinizin her yerine sinen polenleri, tamamen yok ediyor. Üstelik fiyatı da çok ekonomik. KDV dahil sadece 399 YTL…

Perform Air, evcil hayvanınızın bu aralar sürekli dökülen tüyleri için de çok ideal. "İngiliz alerji kurumu" onaylı, hijyenik toz boşaltma özelliğine sahip, ömür boyu kullanımlı yıkanabilir hepa filtreli, 300 watt emiş gücüne sahip Perform Air, 3,8 litrelik toz haznesine sahip. 11,5 metreye erişebilen esnek merdiven hortumuyla köşe bucak temizlik imkanı sağlarken, halılarınız için büyük, mobilyalar için de küçük turbo başlığı sayesinde derinlemesine temizlik sunuyor. Sert zemin fırçası ile yerler pırıl pırıl olurken, size polen, toz ve tüylerden tamamen arınmış bir mekanın keyfini sürmek kalıyor.

Morphy Richards ürünlerini En Plus, Esse, Darty İstinye Park, Merit, Evkur, hepsiburada.com, Boyner Nautilus ve Teknosa gibi zincir mağazalarda ve tekno marketlerde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT