Morphy Richards’tan Yeni Şarjlı Süpürge

Alışveriş Alışveriş Morphy Richards’tan Yeni Şarjlı Süpürge

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 08 Nisan 2010 Perşembe

Firma: Morphy Richards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 8, 2010

İngiltere’nin ünlü küçük ev aletleri markası Morphy Richards’tan yepyeni bir ürün… Hem görüntüsü, hem kullanım kolaylığı hem de motor gücüyle dikkatleri üzerine çeken yeni şarjlı süpürge evlerinizde toz bırakmayacak…

Yumuşak kauçuk dokulu gövdesi ile elinizi acıtmadan uzun süre rahatça tutabileceğiniz şarjlı süpürge, 100 watt gücünde ve süper sessiz. Turbo başlığı ile halı ve sert zeminleri güçlü bir şekilde temizleyen süpürgenin evcil hayvan tüyü ve saç toplama özelliği de bulunuyor. 60 cm lik uzatma borusuyla evin her kösesine ulaşabilen ürün, ikili kilit sistemiyle daha güçlü bir emiş gücüne sahip.

Özel hepa filtresiyle tozu hapseden, led aydınlatmalı, toz torbasız, çift motorlu, ergonomik dizayna sahip bu yeni şarjlı süpürgeyi seçkin tekno marketlerde ve büyük mağaza zincirlerinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT