Movado Ono, Pırlantanın Büyülü Parıltısı

Alışveriş Alışveriş Movado Ono, Pırlantanın Büyülü Parıltısı

Tarihler: 20 Ekim 2008 Pazartesi ~ 23 Ekim 2008 Perşembe

Firma: Konyalı Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2008 ~ Eki 23, 2008
MOVADO ONO
Pırlantanın büyülü parıltısı
MOVADO ONO
Göz alıcı büyü
MOVADO ONO
Arzu nesnesi

Movado`dan büyülenmek isteyen kadınlara… Pırlantanın büyülü parıltısıyla dolu Movado Ono, göz alıcı, stil sahibi ve son derece zarif bir saat…
İnce bir mücevher görünümlü Movado Ono koleksiyonu, pırlanta saat içerisine yerleştirilen basit dairelerin mükemmel simetrisine sahip. Pırlantalarla çevrili bu dairesel formlar, feminenliği vurguluyor.

Ono modelinin simgesel "museum" kadranındaki motifi, beyaz inci olarak yorumlanırken, paslanmaz çelik bilezik içerisinde sanatsal bir şekilde yaşamın şıklığını vurguluyor.
Saatin, kasadan bileziğe geçişi düz tasarlandığı için bileziği de çok özel. Bol miktarda kullanılan pırlantalar, adeta camın altında yüzüyor.
Movado Ono, gecenin en şık ve göz alıcı nesnesine sahip olmak isteyen kadınları, en yakın Konyalı Saat satış noktasına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT