Movado; Zaman Sanatı

Alışveriş Alışveriş Movado; Zaman Sanatı

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 07 Ocak 2011 Cuma

Firma: Movado

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2010 ~ Oca 7, 2011

MOVADO; ZAMAN SANATI

Her modeli ayrı bir tasarım harikası olan Movado, her anı değerli ve özel olan lüks tutkunlarına özel sınırlı sayıda ürettiği Master Chronograph serisini vitrine çıkardı.

Konyalı Saat distribütörlüğünde tutkunlarıyla buluşan Movado Master Chronograph serisi, Basel’deki ilk sunumunda eleştirmenlerin beğenisini toplayan Movado Master ailesinin bir üyesi. Tasarım sanatının eşsiz örnekleriyle, İsviçre yapımının kusursuzluğunun birleştiği dinamik seri, şıklık, lüks ve asaletin derin izlerini taşıyor.

Master Chronograph, sağlamlığı ve her zevke uygun farklı tasarımları ile beklenenin ötesinde bir performans sunuyor. 18 ayar pembe altın çerçeveli paslanmaz çelik kasa, 44 ve 45 mm’lik seçeneklerle sunulan modeller, kasa arkasından görülebilen özel tasarımlı siyah ‘M’ çark ile işleyen otomatik İsviçre makinesine sahip. Sanat eseri titizliğiyle tasarlanan, metal veya pembe altın tonlu vurgulu mat kadran, saat 12’de çerçeveli safir düğme, asimetrik dokulu iç çember, özel parlak göstergeler ile Movado Master Chronograph, asil duruşu ile tutkunlarını cezp ediyor.

Seri, 30Atm su geçirmezlik özelliği ve yansımayı önleyen ve çizilmeye karşı dayanıklı safir kristal camı ile sağlamlığını tescilliyor. Özel ‘M’ logo tasarımlı ‘Z’ katlı paslanmaz çelik bükülme düzeniyle nokta dokulu siyah lastik kayış ise seriye dinamik bir görünüm kazandırıyor.

Eğer siz de Movado ailesi ile kendinizi farklı ve özel hissetmek istiyorsanız Master Chronograph serisi sizler için tasarlandı.

Ürün Fiyatı : 5.235 CHF (İsviçre Frangı)’dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT