Mövenpick Hotel İstanbul`da Hayalinizdeki Düğünler...

Alışveriş Alışveriş Mövenpick Hotel İstanbul`da Hayalinizdeki Düğünler...

Tarihler: 07 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 08 Mayıs 2007 Salı

Firma: Mövenpick Hotel İstanbul

Adres: Mövenpick Hotel İstanbul, Büyükdere Cad. 4. Levent Levent İstanbul

Telefon: 0212 319 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2007 ~ May 8, 2007
MÖVENPİCK HOTEL İSTANBUL’DA HAYALİNİZDEKİ DÜĞÜNLER…

İstanbul’da Düğün, Bodrum’da Balayı.
Modern-klasik tasarımı, butik otel hizmetleri ve sunduğu farklı lezzetler ile Mövenpick Hotel Istanbul, hayalinizi süsleyen rüya gibi bir düğün için çeşitli alternatifler sunuyor.

Sade ve modern iç dizaynı ile dikkat çeken 521 metrekare büyüklüğündeki en son teknolojik sistemlerle donatılmış Balo Salonu’nda dilerseniz 360 kişi için eşsiz lezzetlerin sunulduğu oturmalı düzende bir düğün yemeği, dilerseniz 500 kişilik kokteyl prolonge daveti düzenleyebilirsiniz. Seçiminiz ister küçük samimi bir kokteyl, ister düğün yemeği olsun, Mövenpick Hotel Istanbul sunduğu eşsiz lezzetler ve servisi ile gecenizi unutulmaz kılacak.

Bu yıl Mövenpick Hotel Istanbul’un yeni evli çiftlere bir sürprizi var. Bitez’de bir tepenin üzerine kurulmuş, Gümbet koyu ve Ege Denizi’ne karşı nefes kesen konumu ve hip Akdeniz mimarisinin özellikleriyle tasarlanmış, Haziran 2007’de hizmete girecek Mövenpick Resort Bodrum’da 2 gece, kahvaltı dahil muhteşem bir balayı çiftleri bekliyor.

Limitsiz yerli içkinin de dahil olduğu kokteyl mönüleri 37 Euro, kokteyl prolonge mönüleri 60 Euro, oturmalı düzendeki yemekler ise kişi başı 68 Euro’dan başlıyor. Fiyatlara düğün öncesi verilen kokteyl, masaların şamdan ile süslenmesi, sandalye, nikah masasının çiçek ile süslemesi, limitsiz yerli içki ve düğün pastası dahil. Balayı odası ise yeni evlenen çiftler için Mövenpick Hotel Istanbul’un hediyesi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT