Mövenpick Hotel İstanbul’dan Yılbaşı Hediyeleri…

Alışveriş Alışveriş Mövenpick Hotel İstanbul’dan Yılbaşı Hediyeleri…

Tarihler: 21 Aralık 2009 Pazartesi ~ 31 Aralık 2009 Perşembe

Firma: Mövenpick Hotel İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2009 ~ Ara 31, 2009

Yılbaşında sevdiklerine tatlı bir sürpriz yapmak isteyenler için Aralık ayı boyunca Mövenpick Hotel Istanbul’da Noel ve yılbaşı hediyeleri satışa sunuluyor.

Yeni yıl alışverişinin en leziz adresi Mövenpick GourmeT’nin Noel ve yılbaşı favorilerinden İsviçre’nin ünlü Lindt ve özel üretim Läderach çikolatalarının yanı sıra zengin içerikli ikramlardan oluşan özel yılbaşı sepetleri, zencefilli kurabiye evler, geleneksel Noel pastaları ve kurabiyeleri ile yeni yıl alışveriş listenizi renklendirebilirsiniz.

Her Zevke Uygun Yılbaşı Sepetleri…
Mövenpick Hotel Istanbul, yeni yılda iş arkadaşlarınız ve dostlarınız için yılbaşı sepetleri hazırladı. Her zevke hitap eden, kalitesi ve şıklığı ile ön plana çıkan yılbaşı sepetleri; Läderach çikolataları, Lindt’in noel temalı çikolalatarı, Ronnefeldt çayları, alkollü içecekler, çerezler ve sürpriz hediyelerden oluşuyor. Dilerseniz yılbaşı sepetinizi kendi zevkinize göre de oluşturabilirsiniz.

İstanbul’un en leziz hediyeleri, 31 Aralık 2009’a kadar her gün 08.00 – 22.00 saatleri arasında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT