MTV Türkiye ve Nickelodeon DIGITURK’te!

Alışveriş Alışveriş MTV Türkiye ve Nickelodeon DIGITURK’te!

Tarihler: 04 Haziran 2007 Pazartesi ~ 05 Haziran 2007 Salı

Firma: Digiturk

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2007 ~ Haz 5, 2007
MTV Türkiye ve Nickelodeon DIGITURK’te!
Dünyanın en çok izlenen çocuk ve gençlik kanallarından olan Nickelodeon ve MTV, 23 Mayıs Çarşamba gününden itibaren DIGITURK’te!

Tüm dünya nüfusunun üçte birinin izlediği, dünyanın bir numaralı müzik ve yaşam kanalı MTV’nin Türkçe konuşanı olarak adlandırılan MTV Türkiye, 23 Ekim 2006’da yayın hayatına başlamıştı. MTV Türkiye 23 Mayıs 2007 tarihinden itibaren DIGITURK 93. kanaldan da izlenmeye başlanacak.

MTV Türkiye ile beraber, tüm dünyada en fazla izlenen çocuk kanalı olan ve şiddete yer vermeyen içeriği ile ailelerin tercihi olan Nickelodeon da DIGITURK 65 nolu kanalda yerini alacak.

Viacom ile yaptığı lisans anlaşmaları sayesinde, MTV ve Nickelodeon kanallarını lokalleştirilmiş içerikleriyle izleyicilerle buluşturan MCD- Multi Channel Developers şirketinin kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımıcısı Esra Oflaz Güvenkaya konuyla ilgili şunları söyledi: “Bizim hedefimiz tüm platformlarda varolmak ve Türkiye’deki çocuklara ve gençlere her mecradan ulaşabilmek. DIGITURK ile kanallarımızın her platformdan izleyicilerimize ulaşmasını sağlıyor olabilmekten ve ülkemizin en köklü ve yaygın Dijital Platformunda yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Her zaman olduğu gibi, trend yaratan, en yeni programlarla öncü olmaya, en ses getiren kliplerle fark yaratmaya ve de çocukların en sevdiği kahramanlara yer vermeye devam edeceğiz. İzleyicilerimiz sürprizlerimizi şimdi de DIGITURK’ten takip edebilecekler”.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT