Mustela ile bebeğiniz mışıl mışıl uyusun!

Alışveriş Alışveriş Mustela ile bebeğiniz mışıl mışıl uyusun!

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 09 Şubat 2009 Pazartesi

Firma: Mustela

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 9, 2009
Mustela ile bebeğiniz mışıl mışıl uyusun!
Bebeğiniz güne başladığı anda bir maraton başlar hayatınızda…Tüm bakımı tamamlanan bebeğinizin uyku zamanı geldiğinde ise huzurlu bir ortam sağlamamız çok önemlidir. Bazı bebekler uyku problemi yaşar, bazılarının ise iyi bir uyku düzeni vardır. Her iki durumda da bebeğiniz için en güzel dinlenme ortamını yaratmak sizin elinizde! Mustela bebeğinizin en huzurlu uykuları için özel masaj yağı ve Musti sakinleştirici bebek kokusunu sunuyor, bebeğiniz mışıl mışıl uyuyor!

Uyku, bebeklerin büyümesindeki en önemli faktörlerden biridir. Her anne baba da bebeklerinin düzenli ve yeterli uyumasını ister. Fakat bebeklerin uyku düzeni farklılık gösterebilir. Bazı bebekler sıkıntı çekmezken, bazılarının uyku ile arası hiç yoktur. Her iki durumda da bebeğinize en huzurlu uyku zamanlarını sağlayacak ve ona keyif verecek bir önerimiz var; Elli beş yıllık tecrübeyle Expanscience Laboratuarı’nda üretilen Mustela’nın koruyucu bakım serisinden masaj yağı ve Musti sakinleştirici bebek kokusu ile artık bebeğiniz mışıl mışıl uyuyacak.

Yeni doğanlar ve bebekler için geliştirilen Mustela masaj yağı, masaja uygun yapısıyla bebeğinizin cildi üzerinde rahatça kayar. Mustela masaj yağı, yağlı bir his bırakmadan cilde nüfus eder. Esansiyel yağ asitleri, mineral yağlar ve vitaminler tarafından zengin bitki yağları içeren formülü sayesinde cildi yumuşatır ve korur. Eliniz ile bebeğinizin vücuduna uygulandıktan sonra yapışkan bir his bırakmayan Mustela masaj yağının en önemli özelliği nemlendirici gibi hemen vücut tarafından emilmesidir.

Akşamları banyodan sonra Mustela masaj yağı ile yapılacak masaj ile bebeğinize keyif verirsiniz. Ancak dahası da var. Masajın ardından Musti sakinleştirici bebek kokusunu bebeğinizin yastık, yorgan ve kıyafetlerine sıkarak huzurlu ve deliksiz bir uyku için ona yardımcı olursunuz. Peygamber çiçeği, tatlı misket limonu yağı, alıç özü içeriği ile Musti bebek kokusu muhteşem bir sakinleştirici etkiye sahiptir.

Bebeğinizin düzenli uyuyarak sağlıklı büyümesine yardımcı olmak istiyorsanız Mustela masaj yağı ve Musti sakinleştirici bebek kokusu en iyi tercihiniz olacak. Hem bebeğiniz mışıl mışıl uyuyacak hem de siz huzurlu olacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT