Mustela ile Hem Bebeğiniz Hem Siz Mutlu Olun!

Alışveriş Alışveriş Mustela ile Hem Bebeğiniz Hem Siz Mutlu Olun!

Tarihler: 22 Aralık 2008 Pazartesi ~ 28 Aralık 2008 Pazar

Firma: Mustela

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2008 ~ Ara 28, 2008
Mustela ile Hem Bebeğiniz Hem Siz Mutlu Olun!

Anne ile bebeğin buluşmasındaki en özel süreçlerden biridir emzirme dönemi. Bebeğin fiziksel gelişiminde de en önemli adımlardandır. Hem anne hem bebek için duygusal bağın gelişimidir. Ama meme çatlakları gibi rahatsızlıklar bu dönemi olumsuz etkiler. Siz de bu özel süreçte hiçbir olumsuzluk olmamalı diyorsanız Mustela’nın geliştirdiği yeni ürünü Nursing Comfort Balm ile meme ucu çatlaklarını giderebilirsiniz.

Anneyle bebeği arasındaki ilişki hamilelikte başladığı gibi emzirme döneminde güçlenir. Emzirme dönemi duygusal faydasının yanı sıra bilimsel araştırmalarla kanıtlandığı gibi bebeğin gelişimi için de çok önemlidir. Aslında bu dönemde anneler bir takım olumsuzluklarla karşılaşabiliyor, meme ucu çatlakları bunlardan biri. Ama artık böyle bir sorun yok. Çünkü Mustela’nın geliştirdiği yeni ürünü Nursing Comfort Balm, hem anneler hem de bebekler için emzirme döneminin daha rahat, mutlu ve güvenle geçmesini sağlıyor.

Yapılan araştırmalar, emziren annelerin yüzde seksen beşi ila doksan beşinde dokununca acıyan, aşırı hassas meme başları olduğunu göstermiştir. Yüzde yirmi beşinde de ağrılı meme başı rahatsızlıkları oluşmaktadır. Meme çatlakları, emzirme döneminde aşırı hassaslaşmadan oluşan çok derin olmayan, yüzeysel çatlaklardır. Cildin kuru ve tahriş olması çatlak sorununu ortaya çıkarabilir. Böylelikle emzirme ağrılı bir hal alabilir ve annenin huzurunu bozup, uykusuz günler geçirmesine yol açar. Mustela Nursing Comfort Balm bu olumsuzlukları yok edecek çok özel bir formülle hazırlandı. Bebeğinize zararı olmayan Mustela Nursing Comfort Balm, durulama gerektirmez, tatsız ve kokusuz yapısıyla bebeğinizi rahatsız etmez.. Anne vücudunda yapışkan his ve leke bırakmaz. Tüm bu avantajlarıyla Nursing Comfort Balm bir haftada ağrılı akıntılı lezyonlarda ağrıyı yok ediyor ve iyileştiriyor.

Mustela’nın anne ile bebeğini daha çok yaklaştıracak olan Nursing Comfort Balm ürünü anne açısından da rahatsızlık hissini gideriyor, meme uçlarını koruyor, arındırıyor ve besliyor. Özel aktif içeriğiyle hassasiyeti yatıştırıyor. Nursing Comfort Balm’ın en büyük farklarından biri ise çatlamış ve hasar görmüş göğüs ucunu hızlıca onarıp, cildi yapılandırması…

Her anne için bebeği özeldir ve onun için her şeyin en iyisi istenir. Siz de huzurlu ve rahat bir emzirmeyle hem duygusal hem de fiziksel olarak düşündüğünüzden daha fazlasını ona vereceksiniz. Bu dönemde dostunuz Mustela Nursing Comfort Balm da hep yanınızda olacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT