Mutlu Bahar Yürüyüşleri

Alışveriş Alışveriş Mutlu Bahar Yürüyüşleri

Tarihler: 24 Mart 2010 Çarşamba ~ 24 Nisan 2010 Cumartesi

Firma: Kutupayısı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2010 ~ Nis 24, 2010

Kışın soğuklarının güle güle demeye hazırlanırken baharın temiz havasının kapıyı çaldığı şu günlerde; sahiller, sokaklar ve açık hava alanlarında yürüyüş keyfi gibisi yoktur… Bütün kış bozuk atan havanın gülen yüzünü gösterdiği bu mevsim, yürüyüş keyfimizi en mutlu kılan da ayağımızın rahatlığıdır. Kutupayısı, ister outdoor sporlarda ister şehir içi kullanımda kullanılması için stil ve rahatlığı ayağınıza kadar getiriyor.

Rahat ve keyifli bir yürüyüş için şüphesiz ayakkabının kalitesi çok önemli… Ayak bileklerinizi kavrayan, topuk kısmının yumuşacık yastığıyla yormadan huzurlu bir yürüyüş sunan Kutupayısı ayakkabıları ayağınızı yerden kesecek rahatlıkta. Üstelik engebeli arazi veya düz yol fark etmeksizin her çeşit araziden kullanılabilen bir tasarıma sahip…

Kutupayısı’nda sahiplerini bekleyen bu özel ayakkabıların detaylı bilgileri için www.kutupayisi.com sitesine göz atabilir, site üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Dünyanın en prestijli spor ayakkabı markalarını bünyesinde barındıran Kutupayısıyla keyifli yürüyüşlerin tadını çıkarın…

İhtiyacınız olan her şey Kutupayısı’nda…
Kayak, snowboard, tulum, kayak kıyafeti, termos, bot ya da eldiven… İhtiyacınız olan tüm ürünlerin en fonksiyonel ve kaliteli markaları Kutupayısı mağazalarında. Çadırı icat eden ve Avrupa’da uyku tulumu kalite standardını belirleyen marka SALEWA, İtalya’da elde üretim yapan, birçok kere en iyi tasarım ödülü almış ayakkabı/bot markası ASOLO, dünyanın en kaliteli dağcılık ve spor çantası LOWE ALPINE, tur kayağının dünyadaki ilk ve tek üreticisi SILVRETTA, yalıtımlı bardak ve termos alanında dünyadaki tek uluslararası marka ALADDIN, çelik termosun mucidi STANLEY ve en özel ürünlerden, dünyada yine ilk olan dikişsiz, gümüş içeren, antibakteriyel çok fonksiyonlu boru bandana BUFF Kutupayısı’ndan edinebileceğiniz ürünlerden bazıları… Ayrıca Kutupayısı mağazalarında SALOMON ve MERRELL gibi popüler spor giyim markalarının ürünlerine de ulaşabilirsiniz. Tüm bu ürünlere Kutupayısı’nın İstanbul Taksim ve Karaköy, İzmir Ege Üniversitesi’ndeki mağazalarından ürünlere ulaşabileceğiniz gibi www.kutupayisi.com adresi üzerinden online alışveriş de yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT