Mutlu Bebekler İçin Tefal Baby Home Serisi

Alışveriş Alışveriş Mutlu Bebekler İçin Tefal Baby Home Serisi

Tarihler: 15 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 15 Eylül 2011 Perşembe

Firma: Tefal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2011 ~ Eyl 15, 2011

Yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Tefal, bebeklerin ihtiyaçlarına özel geliştirdiği Tefal Baby Home serisini ebeveynlerin beğenisine sunuyor. Bebeklerin kusursuz bakımını ve güvenliğini sağlayan Tefal, bu yeni ürün grubuyla ailelerin hayatını da kolaylaştırıyor.

Tefal, bebek sahibi olarak mutluluğun en büyüğünü yaşayan ve yaşayacak aileler için özel olarak geliştirdiği ürünlerle annelerin ve babaların hayatını kolaylaştırıyor. Birbirinden farklı 6 üründen oluşan Tefal Baby Home serisi pastel renkleri, yuvarlak hatlı tasarımları ve hayatı kolaylaştıran özellikleriyle dikkatleri çekiyor.

Tefal Baby Home serisi Hava Nemlendirici:
Bebeğin uykusu süresince soluduğu havaya özen göstermek çok önemlidir. Her mevsimde rahat bir uyku için bebek odasının nem oranı %30-50 ve sıcaklığı da 18-20 derece arasında olmalıdır. Hava nemlendirici bebek odasının havasına mikroskobik boyutta soğuk su zerrecikleri yayarak nem seviyesini artırır. Böylece, odadaki nem %30-50 düzeyindeki rahatlık seviyesine ulaşmış olur. Tefal Baby Home serisi Hava Nemlendirici ürünü ile birlikte paketin içerisinden çıkan Termometre-Higrometre ise, bebeğinizin uyku esnasında daha rahat nefes alması için gerekli olan ideal oda sıcaklığı ve nem seviyesini ölçer.

Tefal Baby Home serisi Sterilizörleri:
Sterilizasyon bebeğinizin sağlığı ve hassas bünyesinin mikrop kapmaması açısından büyük önem taşır. Bu yüzden her kullanımdan önce biberon ve aksesuarlarını sterilize etmek çok önemlidir. Tefal Baby Home Buharlı veya Mikrodalga Sterilizörleriyle hızlı ve güçlü sterilizasyon sağlanır.

Tefal Baby Home serisi Buharlı Pişirici ve Blender:
Bebeğin gıdaları vitaminiyle birlikte tüketmesi hassas bünyesi için çok önemlidir. Pişirme, karıştırma, yeniden ısıtma ve buz çözme gibi 4 farklı eşsiz fonksiyonu bir arada sunan Tefal Baby Home serisi Buharlı Pişirici ve Blender bebeğinizi katı besinlerle tanıştırmaya yardımcı olur. Vitaminli yemek tarifleri ve öneriler rehberi ürünün yanında sunulan kitapçıkta yer almaktadır.

Tefal Baby Home serisinde bulunan diğer ürünler şunlardır:
• Biberon Isıtıcı
• Termometre / Higrometre

Tefal’in ailenin yeni üyesi için geliştirdiği Tefal Bebek Serisine ait ürünleri tüm Tefal Shop ve ilgili satış noktalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT