Müzekart+ Avantajları Torium’da

Alışveriş Alışveriş Müzekart+ Avantajları Torium’da

Tarihler: 05 Ocak 2012 Perşembe ~ 05 Mart 2012 Pazartesi

Firma: Torium AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 5, 2012 ~ Mar 5, 2012

Türkiye’nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TÜRSAB – MTM İş Ortaklığı’nın “Müzekart+” uygulaması ile işbirliği yaparak bir ilke daha imza atıyor. İşbirliği kapsamında projede yer alan ilk alışveriş merkezi olan Torium’da, “Müzekart+” sahipleri eğlence birimlerinden yüzde 20 indirimden faydalanabiliyor.

Ziyaretçilerine alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunarak farklı deneyimler yaşatan Torium Alışveriş Merkezi birinci yılında bir ilke daha imza atarak “Müzekart+” ile işbirliği yapan ilk alışveriş merkezi oldu. İşbirliği çerçevesinde “Müzekart+” sahipleri Torium’da bulunan Snowpark, 5D Fun Time, Cinetech Sinemaları, Play Bowling, Lazer Arena ve Starpark girişinde yüzde 20 indirimden faydalanabiliyor.

“Müzekart+” işbirliği ile ilgili bilgi veren Torium AVM Müdürü Sinan Akdemir; “ Torium olarak alışveriş ile eğlence unsurlarını bir arada sunarken kültür sanat anlamında da pek çok faaliyeti hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda “Müzekart+” en son işbirliğimiz ve bu uygulama ile birlikte Torium Alışveriş Merkezi olarak bir ilke daha imza atıyoruz.

T. C Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TÜRSAB – MTM İş Ortaklığı ile “Müzekart+” için yaptığımız işbirliği çerçevesinde Torium içerisinde yer alan eğlence birimlerinde “Müzekart+” sahibi ziyaretçilerimize indirimler sunuyoruz. “Müzekart+” sahiplerine özel olarak Snowpark, 5D Fun Time, Cinetech Sinemaları, Play Bowling, Lazer Arena ve Starpark gibi eğlence bölümlerimizde yüzde 20 indirim sağlıyoruz” dedi.

Müzelere ücretsiz giriş imkanı sağlamakla kalmayan “Müzekart+”, tiyatrodan konserlere, kafelerden hediyelik eşya dükkanlarına kadar pek çok noktada cazip indirimler sağlıyor. “Müzekart+”, klasik Müzekart gibi, www.muze.gov.tr , www.muzekart.com internet adreslerinden, gezici kart satış araçları ile müze gişelerinden 40 TL karşılığında temin edilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT