My Name is Ford, Tom Ford

Alışveriş Alışveriş My Name is Ford, Tom Ford

Tarihler: 15 Aralık 2008 Pazartesi ~ 18 Aralık 2008 Perşembe

Firma: Tom Ford

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2008 ~ Ara 18, 2008
MY NAME IS FORD, TOM FORD

Amerikalı ünlü moda tasarımcısı Tom Ford, Kasım’da vizyona giren James Bond serisinin en son filmi Quantum of Solace’da James Bond karakterini oynayan Daniel Craig’i giydirdi.

Tom Ford, klasiği olmuş modellerin de yeni ve etkileyici versiyonlarını sunmaya devam ediyor. James Bond karakteri tarafından giyilecek gözlük modelleri, İtalyan tarzında olup tamamı el yapımı olarak hazırlandı.

Tom Ford yetkilileri, James Bond karakterini oynayan Daniel Craig’i giydirmekten başka bir şeyle daha mutlu olamayacağını belirterek “Dünyada giydirecek James Bond’dan daha iyi bir erkek yok. Bu çok sevilen karakteri giydirmek bizim için bir onurdur” dedi.

Firma Tom Ford markası altında optik çerçeve ve güneş gözlüğü üretimini ve dağıtımını yapmak için gözlük endüstrisinde bir dünya lideri olan Marcolin Grup`la ortaklık kurdu. 2006’da ise lüks erkek giyimi, aksesuar ve ayakkabı üretimi ve dağıtımı için Zegna grupla ortaklık yaptı. Tom Ford ilk kez kendi perakende mağazasını Manhattan Madison Bulvarı’nda açtı. 2008 yılında ise ilk Avrupa mağazasını Milano’da açtı. Önümüzdeki 10 yıl içinde ise 100’den fazla Tom Ford mağazası açılması bekleniyor.
Dünya modasına çizgileri ile renk katan Tom Ford, gözlük modasında ünlü James bond karakterini giydirerek bir kez daha tarzını ortaya koyuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT