Nacar ile Aşkı 12`den vurma zamanı!

Alışveriş Alışveriş Nacar ile Aşkı 12`den vurma zamanı!

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Nacar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
Aşkı 12`den vurma zamanı! Nacar ile…
Nacar`dan Sevgililer Günü`nde aşkının kalbini çalmak isteyen erkek ve kadınlar için, göz alıcı tasarımlı saatler… Aşklar arasındaki mükemmel uyumu anlatan bu saatlerle 14 Şubat`ta aşk, başkalaşıyor. Sevgililer gününde onu mutlu etmenin yolu, bir Nacar bayine uğramaktan geçiyor. Bu senenin en uyumlu çifti neden Nacar`la siz olmuyorsunuz?

Nacar kadını için…
Nacar`ın kadın saati, bir kadının zarafetini tamamlayan, profil boyunca işlenmiş pırıltılı taşlar ile çarpıcı bir havaya sahip. Zarif taş işçiliği ile süslenmiş kare kasa tasarım, paslanmaz çelik ve 3 ATM su basınca dayanıklı. Karizmatik siyah kadran, siyah krokodil kayış ile uyum içinde.

Nacar erkeği için…
Nacar erkek saati, elegan ve stilistik hatlara sahip. Minimalist çizgilerle sade şıklığın bir yansıması. Kare kasa alternatiflerinin yanı sıra, yuvarlak kasa, hasır kayış, çelik ve altın kaplama modelleri de sevgililer günü armağanınız için sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT