Nacar Saatleri ile İtibarı Yakalayın!

Alışveriş Alışveriş Nacar Saatleri ile İtibarı Yakalayın!

Tarihler: 12 Mart 2007 Pazartesi ~ 16 Mart 2007 Cuma

Firma: Nacar

Telefon: 0212 698 25 25

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2007 ~ Mar 16, 2007

NACAR SAATLERİ İLE İTİBARI YAKALAYIN…!

Nacar Saatleri’ nin yeni koleksiyonu, performans ve mükemmelliği beraberinde getirerek iktidarı bileklere taşımaya hazırlanıyor…

Modern ve klasik dizaynları birleştiren tarzıyla vazgeçilmez bir marka olan NACAR Saatleri İsviçre kalitesi ile sağlam ve güvenilirliği temsil ediyor.

Türkiye Distribütörlüğü Konyalı Saat tarafından yürütülen Nacar Saatleri yeni koleksiyonu ile zamanı hareketlendirerek prestij ve çağdaş çizgileri bir arada sunuyor.

Tecrübe ve yaratıcılığı günümüz çizgileri ile buluşturan Nacar, şıklıktan ödün vermeden, tedbirli bir lüksü gözler önüne sererek yeni koleksiyonu ile prestiji vurguluyor. Modern çizgileri klasik tarzla bütünleştiren bu koleksiyon özel bir yaşam biçimini ifade ediyor. Bu yeni Nacar Koleksiyonu ile sevdiğinize yaşamın dinamizmini ve rahatlığı hediye etmiş olacaksınız.

Modern çizgileri ile Türkiye’ de seçkin bir yere sahip olan Nacar Saatlerinin birbirinden çarpıcı saat koleksiyonuna tüm Konyalı Saat ve seçkin saat mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Satış Fiyatı: 374 YTL
Nacar Saatleri Türkiye Distribütörü: Konyalı Saat
Tel: 0212 698 25 25

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT