Narnia ülkesinin kapıları TAÇ’la açılıyor

Alışveriş Alışveriş Narnia ülkesinin kapıları TAÇ’la açılıyor

Tarihler: 30 Ocak 2006 Pazartesi ~ 31 Ocak 2006 Salı

Firma: Taç Collection ve Linens Mağazaları

Telefon: 0800 219 01 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2006 ~ Oca 31, 2006
Narnia ülkesinin kapıları TAÇ’la açılıyor...
TAÇ, gişe rekorları kıran “Narnia Günlükleri” filminin kahramanlarını TAÇ Narnia nevresim takımı ile çocuk odalarına taşıyor. Bu özel nevresim takımı ayda sadece 6 YTL taksitle sizin olacak.

TAÇ, çocuklara Narnia evreninin kapılarını açıyor! Artık her çocuk, odasında Narnia ülkesinin kahramanı bilge Aslan’la beraber yeni maceralara atılabilecek.

Dünyada gişe rekorları kıran ve ülkemizde de bir süre önce gösterime girerek büyük ilgi gören “Narnia Günlükleri” filminin kahramanları ile süslenmiş nevresim takımları TAÇ tarafından çocuk odaları için özel olarak hazırlandı. Narnia ülkesinin kahramanları ile süslenen nevresim takımları, miniklere maceralarla dolu tatlı uykular vadediyor.

TAÇ’ın Şubat 2006 sonuna kadar sürecek yeni kampanyası sayesinde 10 ay boyunca ayda sadece 6 YTL ödeyerek çocuklar için özel olarak hazırlanan bu özel TAÇ Narnia nevresim takımı sahibi olabilirsiniz.

"Narnia Günlükleri", yaşlı bir profesörün evinde saklambaç oynarken tesadüfen keşfettikleri bir gardrop sayesinde yepyeni dünyalara açılan dört çocuğun macerasını konu alıyor. Pevensie kardeşler, Narnia adıyla bilinen paralel evrene geçiş yaparlar. Konuşan hayvanları ve mitolojik yaratıklarıyla peri masallarındakine benzer büyüleyici bir dünyaya giriş yapmışlardır. Ancak Narnia ülkesi çılgın büyücü Beyaz Cadı Jadis`in uyguladığı buzlu iksirin etkisi altındadır ve hiç bitmeyen bir kış yaşamaya mahkum edilmiştir. Pevensie kardeşler, Beyaz Cadı`ya karşı görkemli bir mücadeleye girişirler. Bu konuda en büyük desteği ise, Narnia`nın mistik ve bilge kişilikli Aslan`ından alacaklardır.

Tüm seçkin ev tekstili ve LINENS mağazalarında bulabileceğiniz TAÇ ürünleri ile ilgili her türlü bilgiye www.tac.com.tr web adresi ve 0800 219 01 82 numaralı ücretsiz danışma hattından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT