Nasıl Dedektif Olunur ve Casus Avcısı

Alışveriş Alışveriş Nasıl Dedektif Olunur ve Casus Avcısı

Tarihler: 12 Mart 2007 Pazartesi ~ 16 Mart 2007 Cuma

Firma: İş Bankası Kültür Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2007 ~ Mar 16, 2007

İş Kültür Yayınları “Damian Drooth Süperdedektif” Serisinden İki Yeni Kitap: “Nasıl Dedektif Olunur” ve “Casus Avcısı”

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, minik okurları dünya çocuk edebiyatının en güzel ve en renkli örnekleriyle tanıştırmaya devam ediyor. “Damian Drooth Süperdedektif” serisinin yeni kitapları “Nasıl Dedektif Olunur” ve “Casus Avcısı” çocukları yepyeni maceralara sürükleyecek.

Ünlü çevirmenlerin kısaltılmamış metinleriyle Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılan çocuk klasiklerine yenileri eklendi. “Damian Drooth Süperdedektif” serisinde “Kayıp Kız” ve “Pop Yıldızının Düğünü”nden sonra şimdi de “Nasıl Dedektif Olunur” ve “Casus Avcısı” kitapları Barbara Mitchellhill’in usta kalemi ve … çevirisiyle minik okurların beğenisine sunuluyor.

Benim adım Damian Drooth. Çok başarılı bir dedektifim. Adımı duymuş olmalısınız. Kentimizdeki bir sürü suç olayını aydınlattım ben.
Geçenlerde şöyle bir karara vardım: Benim gibi bir suç avcısı olmak isteyen bir yığın çocuk olmalıydı. Böylece okuldaki oyun alanına şu ilanı astım:
ÜNNÜ SÜPERDEDEKTİF DAMIAN DROOTH, DOLANDIRICILAR VE HIRSIZLAR VE SOKAKLARDAKİ SUÇLULAR NASI FARK EDİLİR KONULU Bİ KONUŞMA YAPICAK. CUMARTİSİ SAAT 10’DA BAHÇENİN AŞŞA TARAFINDAKİ KULÜBEYE GELİN. GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ TAKIN. GEÇ KALMAYIN.
Giriş ücreti: Bir paket cips.

NASIL DEDETİF OLUNUR
Damian Drooth Süperdedektif Serisi
Barbara Mitchellhill
KDV dahil fiyatı: 3.90 YTL
Dünyayı suçlulardan kurtarmak ister misiniz? Geceleri yataklarınızda güven içinde uyumak ister misiniz? O zaman bu kitabı alın. Bu kitap dolandırıcıları, hırsızları (kendi okulunuzda bile) nası yakalıycağınızı öğretecek size.
DİKKAT!
Etrafta hırsızlar var!

CASUS AVCISI
Damian Drooth Süperdedektif Serisi
Barbara Mitchellhill
KDV dahil fiyatı: 3.90 YTL
Siz hiç casus gördünüz mü? Benim gibi zeki bi dedektif olmadıkça, kim casus, kim casus değil, anlayamazsınız. Öğretmeniniz, hatta dedeniz bile casus olabilir. Bu kitabı okuyup, polisi yıllarca kandıran kurnaz bi casusu nasıl yakaladığımı görün. Ustaca bi iş, di mi?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT