Neo Summer İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu Rengarenk Geliyor

Alışveriş Alışveriş Neo Summer İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu Rengarenk Geliyor

Tarihler: 17 Mayıs 2012 Perşembe ~ 17 Temmuz 2012 Salı

Firma: adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2012 ~ Tem 17, 2012

adidas Neo, İlkbahar/Yaz 2012 sezonunda hayatın her alanında heyecan ve beklenmedik sürprizler arayan gençlere, spordan ilham alan bir koleksiyonla yepyeni bir tarz sunuyor. Neo Summer Koleksiyonu’nda rengarenk elbiseler, babetler, sandaletler, t-shirt ve şortlar, çanta ve şapkalar dikkat çekiyor. Genç kültür, adidas Neo’nun yeni koleksiyonunun da temelini oluşturmaya devam ediyor.

adidas’ın genç ve dinamik markası Neo, cesur renklere,günlük hayatta giyilebilecek rahat ve sezon modasına uygun tasarımlara sahip yepyeni Neo Summer 2012 Koleksiyonu’nu gençlerin beğenisine sunuyor. Koleksiyonun ilham kaynağını yine genç kültür oluşturuyor. Neo yeni sezona, heyecan ve hayatın her alanında beklenmedik sürprizler peşindeki gençlerin ihtiyaçlarına uygun bir koleksiyonla giriyor.

Aralarında denim ürünlerin de yer aldığı koleksiyonu, ayakkabılar ve hem genç kız, hem de genç erkekler için çok çeşitli aksesuarlar tamamlıyor. Koleksiyonda rengarenk elbiseler, babetler, sandaletler, t-shirt ve şortlar, çanta ve şapkalar dikkat çekiyor. Tasarımlarda iç içe geçen canlı renkler ile birbirinden çarpıcı çift taraflı yaz mevsimine uygun grafik desenler öne çıkıyor.

adidas Neo, 2012 İlkbahar/Yaz sezonu için cesur renklerle, grafiklerin iç içe geçtiği eğlenceli tasarımlar sunuyor. Birbirleriyle rahatlıkla kombinlenebilen ve ilhamını gençlerin yaz tatili heyecanından alan Neo Summer Koleksiyonu, onlara kendi tarzlarını ifade etme şansı tanıyor.

adidas Neo Summer 2012 Koleksiyonu’nda gençleri, her gün giymek isteyecekleri, rahatlık ve canlılık sunan yepyeni tasarımlar bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT