Neomarin AVM İstanbul Shopping Fest’te Eğlence ve Alışverişi Birarada Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Neomarin AVM İstanbul Shopping Fest’te Eğlence ve Alışverişi Birarada Sunuyor

Tarihler: 18 Mart 2011 Cuma ~ 26 Nisan 2011 Salı

Firma: Neomarin AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2011 ~ Nis 26, 2011

Neomarin Pendik AVM, İstanbul’u alışveriş üssüne dönüştürecek olan İstanbul Shopping Fest’e özel etkinlikler hazırladı.18 Mart-26 Nisan arasında gerçekleştirilecek İstanbul Shopping Fest’e özel kampanyaların yanı sıra zengin animasyon ve etkinliklerle Neomarin AVM’de alışveriş ayrı bir keyife dönüşecek.

İstanbul’u bir alışveriş cenneti haline getirecek olan Shopping Fest için tüm hazırlıklarını tamamlayan Neomarin AVM, festival süresince hafta sonları ziyaretçilerine eğlenceli bir alışveriş yaşatacak.

Neomarin AVM, 19, 20 Mart ile 16,17,23,24 Nisan tarihlerinde grafiti show’dan, break dans show’a, dekoratif mum süslemeden taklit show’a, makarna gazete showdan paytak showa, Yetenek Sizsiniz yarışmacılarının inanılmaz show’larından Pony Atlarla Gezintiye kadar binbir çeşit etkinlikle ziyaretçilerini karşılayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT