Nestle Çocuk Devam Sütü Yenilendi

Alışveriş Alışveriş Nestle Çocuk Devam Sütü Yenilendi

Tarihler: 27 Ekim 2009 Salı ~ 27 Kasım 2009 Cuma

Firma: Nestle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2009 ~ Kas 27, 2009
Yenilenen formülü ile Nestlé Çocuk Devam Sütü sağlıklı nesiller yetiştirmede annelerin yardımcısı olmaya devam ediyor.

Dünyanın lider sağlıklı beslenme firması Nestlé’nin Türkiye`de 1996 yılında büyüme sütü kategorisini yaratarak pazara sunduğu. Nestlé Çocuk Devam Sütü yenilendi.

Yapılan yenilikler Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne uyum çalışmaları kapsamında Avrupa Birliği direktiflerine uyumlu olarak değiştirilen Türk Gıda Kodeksi Devam Formülleri Tebliği’ne uygun olarak gerçekleştirildi.

Nestlé Çocuk Devam Sütü, içeriğinde bulunan çocukların beslenmesine ve gelişimine katkıda bulunan pek çok besin öğesinin yanı sıra vitamin ve mineralli içeriği ile annelere sağlıklı nesiller yetiştirmede yardımcı olmaya devam ediyor.

Nestlé Çocuk Devam Sütü’nde; inek sütüne ilave olarak 1–3 yaş arası çocuklar için uygun bitkisel yağlar, vitaminler ve mineraller bulunmaktadır. Protein içeriği ise anne sütü referans alınarak düzenlenmiştir. Nestlé Çocuk; gelişim evrelerinin henüz başındaki çocukların beslenmesinde anne sütünden inek sütüne geçişte hem annelere hem de çocuklara büyük kolaylık sağlamaktadır.

Yeni şeker ilavesiz Nestlé Çocuk Sade Devam Sütü ve doğal bal ile tatlandırılmış Nestlé Çocuk Ballı Devam Sütü’nü 1 yaşından itibaren kullanarak, çocuğunuzun şekerli besinlere erken yaşlarda başlamasını ve alışkanlık geliştirmesini önlemeye yardımcı olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT