Nestlé® Parmak Çikolata Geri Döndü

Alışveriş Alışveriş Nestlé® Parmak Çikolata Geri Döndü

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 07 Ocak 2011 Cuma

Firma: Nestlé®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2010 ~ Oca 7, 2011

Nestlé® Parmak Çikolata Geri Döndü

Nestlé’nin en eski ve en sevilen çikolatalarından Parmak Çikolata, yeniden raflardaki yerini alarak sevenleriyle buluşuyor...

Çikolata uzmanı Nestlé’nin 1960’lı yıllarda üretimine başladığı Parmak Çikolata, yenilenen paketi ve özlenen tadıyla geri dönüyor. Bugün 30’lu yaşlarına ulaşmış herkesin çocukluk anılarında tatlı bir yeri olan Nestlé Parmak Çikolata, çikolata severlerden gelen yoğun talep doğrultusunda tekrar raflardaki yerini alıyor. Renkli alüminyum folyo paketleri biriktirilip kitaplar arasında saklanan Nestlé Parmak Çikolata, sevenlerini çocukluklarına geri döndürüyor.

Eskisi gibi “Fındıklı Nuga dolgulu” ve parmak boyunda sütlü çikolatalar halinde sunulan Nestlé Parmak Çikolata; parmak ısırtacak lezzeti ve 50 kuruşluk uygun fiyatıyla sevenlerinin kalbini tekrar kazanıyor. Tekli paketleriyle yetinmek istemeyenler bu lezzeti sevdikleriyle paylaşmak için şık kutusunda 4’lü paketini yalnızca 2 TL’ye satın alabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT