NetWork´ün Koleksiyonunda Yüksek Bel Şıklığı

Alışveriş Alışveriş NetWork´ün Koleksiyonunda Yüksek Bel Şıklığı

Tarihler: 10 Kasım 2010 Çarşamba ~ 10 Aralık 2010 Cuma

Firma: NetWork

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2010 ~ Ara 10, 2010

NetWork 2010/2011 Sonbahar Kış Kadın koleksiyonunda yüksek belli modeller bu sezon da ön plana çıkıyor. Pantolon ve eteklerde yüksek bel şıklığını yaşamak isteyenler, NetWork 2010/2011 Sonbahar - Kış tasarımlarıyla fark yaratacaklar.

NetWork 2010/2011 Sonbahar Kadın Koleksiyonu; zamansız tasarım anlayışıyla şehir yaşamının temposunu yakalayan, günden geceye uzanan tasarımlar sunuyor. Modern çağ masallarından etkilenen NetWork koleksiyonu, zamana ve yaşama hazır duran tasarımlarıyla güçlü ve yenilenmiş bir kadın portresi çiziyor.

Sonbaharın sadeliğine, tasarımlardaki yepyeni kol formları ve şık detaylarla eşlik eden NetWork koleksiyonunda birkaç sezondur kadınların gözdesi olan yüksek belli modeller yine ön plana çıkıyor. Demonte eteklerde, yüksek belden vazgeçemeyenler için şık alternatifler yer alırken, drape ve farklı kesim detaylarından oluşan siluetler de dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT