Nevacolor Premium’dan Saçlarınıza Çikolata Kahvesi Sıcaklığı

Alışveriş Alışveriş Nevacolor Premium’dan Saçlarınıza Çikolata Kahvesi Sıcaklığı

Tarihler: 19 Temmuz 2011 Salı ~ 19 Ağustos 2011 Cuma

Firma: Nevacolor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2011 ~ Ağu 19, 2011

Bu Yaz Kadınların Vazgeçilmez Rengi: Nevacolor Premium Çikolata Kahve.

Nevacolor, 2011 yazı için özel olarak hazırladığı kahve tonlarından ‘Çikolata Kahve’ ile yaza damgasını vuruyor. Çok beğenilen kahve serisine ‘Çikolata Kahve’ rengini de ekleyen Nevacolor, on üç adet yeni kahve tonu ile kadınlar arasında yeni trend yarattı.Nevacolor Premium Krem Saç Boyası’nın güçlü formülündeki hint yağı saç derisini güçlendirirken, saç tellerini canlandırıyor.

Özel uygulama tarağı ile Nevacolor Premium’u kullanmak çok kolay. Saçta eşit boya dağılımı için tasarlanan özel uygulama tarağı, Nevacolor Premium boya karışımının saça mükemmel şekilde yayılmasını sağlıyor.

Nevacolor Premium Çikolata Kahve rengiyle yaz aylarında güneşte parlayan saçlara ve karşı konulmayan bir cazibeye sahip olacaksınız.

Nevacolor Premium Krem Saç Boyası, geniş renk yelpazesine eklenen 23 yeni renk seçeneğiyle, sizi hayal ettiğiniz renge kavuşturarak, içinizdeki feminen sihri ön plana çıkaracak.

Fiyat: 6 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT