Nevacolor, Soğan Kabuğu Rengiyle Kış Sezonuna Damgasını Vuracak

Alışveriş Alışveriş Nevacolor, Soğan Kabuğu Rengiyle Kış Sezonuna Damgasını Vuracak

Tarihler: 25 Ocak 2012 Çarşamba ~ 25 Mart 2012 Pazar

Firma: Nevacolor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2012 ~ Mar 25, 2012

Neva Kozmetik, modayı yakından takip eden Türk kadınlarına Nevacolor Premium Krem Saç Boyası 6.45 Soğan Kabuğu’nu öneriyor.

NEVACOLOR, sezona damgasını vuran soğan kabuğu rengiyle, 2012 Kış aylarında saçlarda sıcak bir esinti yaratacak. Nevacolor Premium Krem Saç Boyası 6.45 Soğan Kabuğu, özellikle açık tenlilerin gözdesi olurken, yüz hatlarınıza daha yumuşak bir görünüm kazandırmanıza da yardımcı olacak.

Nevacolor Premium, formülündeki 8 çeşit bakım yağının yanı sıra, hint yağı da saç derinizi güçlendirirken, saç tellerinizin de daha canlı olmasını sağlayacak.

Özel uygulama tarağı ile Nevacolor Premium’u uygulamak çok daha kolay. Saçta eşit boya dağılımı için tasarlanan özel uygulama tarağı, boya karışımının saça mükemmel şekilde yayılmasını sağlıyor.

Nevacolor Premium içeriğindeki özel bakım formülleriyle kış aylarında soğuktan yıpranmış, cansız görünen saçlarınızın daha canlı görünmesini sağlarken, 6.45 numaralı Soğan Kabuğu rengiyle de saçlarınızda inanılmaz bir değişiklik sergileyecek.

NEVACOLOR Premium Krem Saç Boyası, geniş renk yelpazesine eklenen 28 yeni renk seçeneğiyle, sizi hayal ettiğiniz renge kavuşturarak, içinizdeki feminen sihri ön plana çıkaracak. Fiyat 6 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT