Nevaflex Hair Mousse Saç Köpüğü ile Saçlarınız Yaza Hazır!

Alışveriş Alışveriş Nevaflex Hair Mousse Saç Köpüğü ile Saçlarınız Yaza Hazır!

Tarihler: 07 Temmuz 2011 Perşembe ~ 07 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Nevaflex Hair Mousse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2011 ~ Ağu 7, 2011

2011 yazının saç modasına yön veren Neva Kozmetik’in, saçlarınızın yaz boyunca kolay şekil alması ve bakımlı görünmesi için ürettiği Nevaflex Hair Mousse, bu yaz tüm kadınların vazgeçemeyeceği saç bakım ürünü olacak.

Saça kolay şekil vermek, hacim kazandırmak ve yaratıcı buklelerin uzun süre dayanıklı kalmasını sağlamak için Nevaflex Hair Mousse saç köpüğü kullanmak yeterli olacak.

Islak saça uygulanabilen Hair Mousse, saçlarınıza kalıntı bırakmadan hem parlaklık kazandıracak, hem de saçlarınızın daha kalıcı şekil almasını sağlayacak.

Yaz akşamları katılacağınız partilerde, Nevaflex Hair Mousse ile saçlarınızda 2011 yaz modasını yaratabileceksiniz.

Maşayla şekillendireceğiniz romantik buklelerinizi, Nevaflex Hair Mousse isteğinize göre sabitlemenize olanak sağlayacak. Bu şekilde saçlarınızı dağınık at kuyruğu şeklinde toplayarak spor bir görünüm yaratabilecek, omuzlarınıza dökülen bir modelle de feminen bir görünüm kazanabileceksiniz.

Nevaflex Hair Mousse, içeriğindeki UV filtresiyle saçı zararlı güneş ışınlarından koruyarak, saçlarınıza parlak ve gün boyu süren doğal bir görünüm kazandıracak. Nevaflex Hair Mousse saç köpüğü, normal, sert ve ultra sert olmak üzere 3 çeşidiyle, şekillendirme sırasında kulanım kolaylığı sağlayacak.

Fiyatı 6.50 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT