Nike ACG İlkbahar-Yaz Koleksiyonu Bu Sezona Damgasını Vuracak

Alışveriş Alışveriş Nike ACG İlkbahar-Yaz Koleksiyonu Bu Sezona Damgasını Vuracak

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2008 Çarşamba

Firma: Nike ACG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 7, 2008
NIKE ACG İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU BU SEZONA DA DAMGASINI VURACAK
Yenilenen Nike ACG 2008 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu her türlü performansa yanıt veren üstün teknolojik özellikleri ve her zevke uygun renk seçenekleriyle bu sezonun da vazgeçilmezi olacak. Trail, Water ve Considered serilerinden oluşan koleksiyon zor anlarda sporcunun yanında.
Nike 2008 ACG İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, yenilenen teknoloji ve tasarımıyla bu sezon da ekstrem spor tutkunlarının gözdesi olacak. Birbirinden canlı renklere sahip olan koleksiyonda antrenman kıyafetleri, toprak yollar ve sulu ortamlar için özel olarak tasarlanan ayakkabılar ve çevreye duyarlı ürünler yer alıyor.

TRAIL SERİSİ
Toprak yollar, hava ve zemin koşullarının ve sporcunun durumunun sürekli değiştiği, antrenman yapması zor alanlardır. Nike ACG Trail koleksiyonu, tüm bu koşulları kontrol altına almanın yanı sıra sporcuları bu zorlu çevreye karşı korur. Su ve rüzgar geçirmeyen, havadar Gore® Paclite® kumaştan yapılan, sporcunun vücut ısısını kontrol altında tutan, tüy kadar hafif ve kolay taşınabilen ceketler, streç naylon kumaşı ve yama parçaları ile hareket imkanını ve rahatlığı üst düzeye çıkaran pantolonlar ve storm-FIT kumaştan yapılan anoraklar koleksiyonun en önemli parçaları arasında.

WATER SERİSİ
Su sporları, hem sporcu hem de sporcunun kullandığı giysi ve malzemeler üzerinde büyük baskı yaratır. Bu sebeple, Nike ACG koleksiyonunun su sporları için hazırlanan ürünlerinde tüy kadar hafif, havadar ve çabuk kuruyan kumaşlar kullanıldı. Water serisinde Nike ACG su sporları ekibi tarafından sahada test edilen, suyun sporcunun içine işlemesini önleyen ve çabuk kuruyan şortlar, en zorlu su sporlarında bile sporcuya destek, rahatlık ve güven sunan, suya dayanıklı, yumuşak naylon ve spandex karışımı malzemeden yapılan sportif bikiniler, tüy kadar hafif, son derece havadar, çabuk kuruyan, su tutmayan, evde, su altında, toprak yollarda veya şehir içinde tercih edilebilecek Soaker Mid ayakkabı bulunuyor.

CONSIDERED SERİSİ
Considered serisi, sunduğu ayakkabı ve giysi seçenekleriyle, Nike ACG’nin sporcuya ve çevreye verdiği önemin bir yansıması. Tüm Considered ürünleri, çevre koruma anlayışından yola çıkılarak hazırlandı, performans ve estetik özellikleriyle harmanlandı. Considered ayakkabılar, snap-fit teknolojisi sayesinde, ayakkabı yapımında kullanılan yapıştırıcı miktarını minimuma indirmeyi amaçladı ve geri dönüştürülmüş hammadde ve kumaşlar kullanılarak tasarlandı. Giysilerde de aynı şekilde ekolojik dengeyi bozmayan malzemeler ve detaylar bulunuyor. Ayrıca eşsiz tasarım uygulamalarıyla, giysilerin yapımı sırasındaki ürün, malzeme ve kumaş israfı mümkün olan en düşük seviyede tutuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT