Nike BeyoğluFootball Club, Futbol Tutkunlarını Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Nike BeyoğluFootball Club, Futbol Tutkunlarını Bekliyor

Tarihler: 02 Ekim 2009 Cuma ~ 02 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Beyoğlu Football Club

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2009 ~ Kas 2, 2009
NIKE FUTBOLSEVERLERE YEPYENİ BİR DÜNYANIN KAPILARINI AÇIYOR: BEYOĞLU FOOTBALL CLUB!
Nike, futbol tutkunlarına sevdikleri sporu tüm yönleriyle yaşayabilecekleri bir dünyanın kapılarını açıyor. Futbola dair her şeyi içeren Beyoğlu Football Club, tüm futbol tutkunlarının hayalini kurduğu bir iletişim platformu olma özelliğini taşıyor.

Ortak noktası futbol olanları daha da yakınlaştıran, futbolu hayatlarının vazgeçilmezi olarak görenlerden oluşan bir topluluk olan Beyoğlu Football Club, üyelerine birçok avantaj sunuyor. Ünlü Nike futbolcularıyla tanışıp sohbet etmek, yeni Nike ürünlerini herkesten önce duymak ve görmek, ünlü futbol adamları ve yorumcularıyla bir araya gelip futbol tartışabilmek, Nike Halı Saha Ligi`nde isme ayrılmış özel bir yer, profesyonellerle tanışıp kendini ve futbolunu geliştirebilme fırsatı, özel davet ve etkinliklerde ayrıcalıklı konuk olma ve Nike ürün satın alımlarında özel fırsatlar bu ayrıcalıklardan bazıları.

Beyoğlu Footbal Club’a üye olup bu avantajlardan yararlanmak isteyen futbol tutkunlarının ilk olarak sezonun yıldız ürünlerinden birini satın alması ya da Nike Football Koleksiyonu`ndan bir defada 250 TL ve üzerinde alışveriş yapması gerekiyor. Böylece içinde geçici üyelik kartı ve üyelikle ilgili tüm ayrıntıların bulunduğu tanışma paketine sahip olmuş oluyor. Hemen ardından yapılması gereken ise www.beyoglufootballclub.com adresini ziyaret ederek “başlama vuruşu” sayfasına geçici kartın üzerindeki şifreyi girerek gerekli bilgileri doldurmak. Üyelik onay mesajı e-mail olarak geldikten sonra futbol severler 2 hafta içerisinde asıl üyelik kartlarına kavuşuyor ve Beyoğlu Football Club ayrıcalıklarından yararlanmaya başlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT