Nike, Futbolu Tepeden Tırnağa Geliştiren Bir Paket Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Nike, Futbolu Tepeden Tırnağa Geliştiren Bir Paket Sunuyor

Tarihler: 14 Aralık 2009 Pazartesi ~ 14 Ocak 2010 Perşembe

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2009 ~ Oca 14, 2010
Juventus Futbol Kulübü antrenörleri ve Fernando Torres’in interaktif eğitim talimatları Yeni Total 90 Laser’de bir araya geliyor ve ortaya daha isabetli ve etkili şutlar çıkıyor.

Nike, daha etkili ve isabetli şutlar için tasarlanan yeni “Shot Shield” vuruş noktasına sahip yeni nesil Total90 Laser kramponunu, futbolseverlerin beğenisine sunuyor. Bu kramponu alanlar, aynı zamanda onları ünlü futbolcu ve antrenörlerin görüş ve talimatlarına ulaştırarak, becerilerini geliştirmesine yardımcı olacak dijital bir koçluk programı olan Nike Football+’a da (web sayfası, mobil internet veya iPhone uygulaması aracılığıyla) kolay erişim şansına sahip olacak.

Total90 Laser III kramponlarının her bir çiftinde, Nike Football+’a çevrimiçi erişim sağlayan kişiye özel bir kullanıcı kodu bulunuyor. Dijital bir koçluk deneyimi olan Nike Football+, Juventus Futbol Kulübü antrenörlerinin isabetli şutlarla ilgili eğitim talimatlarını ve Liverpool Futbol Kulübü oyuncularından Fernando Torres’in verdiği detaylı “altın vuruş” eğitim seansını içeriyor.

Nike tasarımcıları, fosforlu yeşil, kırmızı ve siyah renkleri, agresif stiliyle dikkat çeken Laser III’ü geliştirme aşamasında topa vurma hareketinin biyomekaniğini tüm detaylarıyla ele alarak, krampon ile top arasındaki ilişkiyi çok daha derinlemesine incelediler. Ayağın üst kısmına, futbolcuların topla nasıl bağlantı kurduklarına ve topu nasıl çeldiklerine ise çok daha dikkatli bir şekilde baktılar.

Sonuçta ortaya, gücü ve isabetliliği arttırılmış şutlar atabilmek için top yüzeyine daha net vurmayı sağlayacak yeni Shot Shield teknolojisi çıktı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT