Nike ile Koşu Keyfini Sonbaharda da Doyasıya Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Nike ile Koşu Keyfini Sonbaharda da Doyasıya Yaşayın

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 27 Eylül 2007 Perşembe

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 27, 2007

NIKE İLE KOŞU KEYFİNİ SONBAHARDA DA DOYASIYA YAŞAYIN

Nike, Sonbahar 2007 sezonunda, koşu serisindeki kadın ve erkek ayakkabıları, giysileri ve aksesuarlarında Doğal Hareket teknolojilerini uygulamaya devam ediyor. Vücutla uyum içerisinde hareket eden bu teknolojiler, kişiye doğal bir güç vermenin yanı sıra, vücudun hakimiyetini de kolaylaştırıyor. Ayakkabı, aksesuar ve giysilerde Doğal Hareket teknolojisinin kullanılmasının nedeni, koşu sporunun içerisinde var olan farklı hareketlere uyum sağlayacak en iyi çözümleri üretmek.

Nike Sonbahar Koşu Koleksiyonu içerisinde bu sezon, Nike+ serisinde farklı koşu stillerine ve tercihlerine uyum sağlayacak bir düzineyi aşkın Nike + özellikli ayakkabı çeşidi bulunuyor. Nike+, içerisindeki minimalist tasarımlarla, ayağın doğal hareketini kolaylaştırıyor, içe basan ayaklarda dengeyi sağlıyor ve Max Air, Shox ve Zoom Air gibi dolgu platformu seçenekleriyle rahatlığı en üst seviyeye çıkarıyor.

Nike koşu koleksiyonu, aralarında ceketlerin, tişörtlerin, şortların, konfor ve fonksiyonellik sunan ve iPod nano koruyucu özelliği olan özel kol bantlarının da bulunduğu farklı performans ürünlerinden oluşuyor. Aksesuarlarda ise koşu sırasında iPod nano ile bağlantı kurulmasını sağlayan ve bu özelliğiyle adeta bir uzaktan kumanda vazifesi gören yeni Nike saatleri dikkat çekiyor.

Nike bu sezon da kadınlara özgü karakteristik özellikleri dikkate alarak, onlara güvenebilecekleri, rahat, destekleyici, koruyucu giysi ve ayakkabılar sunuyor. Sonbahar 2007 sezonunda, kadınlar için özel olarak tasarlanan koşu serisi, ister müsabakalarda ister parkta yapılan günlük egzersizlerde kullanılsın, her koşulda kadın vücudunun tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Nike, kadın ve erkek koşu ürünlerinde “Dikişsiz” teknolojiden yararlanmaya devam ediyor. Bu teknoloji, tasarlanan giysilerin vücudu en iyi şekilde kavramasını sağlarken; dikişsiz yapısıyla koşu esnasında vücudun tahriş olmasını da önlüyor.

Atletlerin ihtiyaçlarını belirlemek, anlamak ve karşılamak Nike’ın her zaman temel önceliği olmuştur. Nike, kurulduğu ilk günden bu yana, atletler için yine atletler tarafından üretilen en iyi koşu ürünlerini sunmak için çalışıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT