Nike kadını, bu bahar `Here I Am` diyor.

Alışveriş Alışveriş Nike kadını, bu bahar `Here I Am` diyor.

Tarihler: 14 Nisan 2008 Pazartesi ~ 17 Nisan 2008 Perşembe

Firma: Nike Women

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2008 ~ Nis 17, 2008
Nike kadını, bu bahar “Here I Am” diyor.
NikeWomen’ın 2008 İlkbahar Koleksiyonu’nun temasını oluşturan “Here I Am” kampanyası, kadınların spor konusundaki farkındalıklarını artırarak, sporun önemini ve pozitif etkisini anlatmayı amaçlıyor. Yeni nesil kadın sporculara ilham veren kampanyada, spor yapanların fiziksel ve zihinsel açıdan çok daha güçlü olacağı mesajı veriliyor.

Avrupalı sporcuların yanı sıra Türkiye’den Müjde Yüksel, Birsel Vardarlı ve Ekin Bernay’ın katılımıyla yürütülen kampanyada; kadınların tutkulu, güçlü ve azimli öyküleri anlatılıyor. Sporcular, video ropörtajlarının yer aldığı www.nikewomen.com web sitesinde; güçlüklerin nasıl aşılacağını, hedefe nasıl ulaşılacağını ve en çılgın rüyaların nasıl gerçekleşebileceğini anlatıyor.

NikeWomen 2008 İlkbahar Cardio Koleksiyonu’nda yer alan rahat, şık ve iddialı görüntüsüyle fark yaratan ürünler, Nike kadınının kişiliğini yansıtıyor. Her şeyin kendine güvenmekle başladığına inanan Nike, yeni koleksiyonu için tasarladığı giysilerle, farklı vücut yapısındaki kadınların ihtiyaçlarına da cevap veriyor. Tüm kardiyo programlarına uyum sağlayan ve stilden taviz vermeden performansı artıran detaylarla zenginleştirilen ürünler, attığı her adımda kadınlara eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT