Nike, Maksimum Performans Sağlayan Yeni Basketbol Koleksiyonunu Sunar: Nike Pro Combat

Alışveriş Alışveriş Nike, Maksimum Performans Sağlayan Yeni Basketbol Koleksiyonunu Sunar: Nike Pro Combat

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 23 Mart 2009 Pazartesi

Firma: Nike Pro Combat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 23, 2009
NIKE, MAKSİMUM PERFORMANS SAĞLAYAN YENİ BASKETBOL KOLEKSİYONUNU SUNAR: NIKE PRO COMBAT
Nike’ın, Nike Pro Combat adını verdiği yeni koleksiyonu, günümüz basketbolcularını koruyan ve kendilerini durdurulamaz hissetmelerini sağlayan son derece hafif tasarımıyla maksimum performans sunuyor.

Nike Pro Combat, ergonomik tasarımı sayesinde, sporculara, onların korttaki hareketlerini kısıtlamadan, basketbola özel bir koruma sunuyor ve maksimum performans elde etmelerine yardımcı oluyor. Nike Pro Combat Deflex şort, kalça ve uyluk üzerinde ek destek parçalarıyla; Nike Pro Combat Deflex atlet, sunduğu göğüs kafesi korumasıyla ve Nike Pro Combat Deflex dirseklik, dirsekte bulunan kemikler için sağladığı koruma özelliğiyle dikkat çekiyor. Koleksiyondaki bu üç parçanın tamamı, basketbol formasıyla uyum içerisinde hareket ediyor ve vücutta ek bir ağırlık yaratmıyor.

Nike Pro Combat koleksiyonundaki her parça, darbe-emilimi yapan, çift-yoğunluklu EVA sünger parçalarından oluşuyor. Bu parçalar, korunması özellikle gerekli alanlar üzerine PE sünger hatlarla bağlanıyor ve böylece sınırsız bir hareketlilik ve uzun soluklu bir koruma sağlanıyor. Vücut esneyip, parçalar birbirinden ayrılmaya başlasa bile, bu sünger hatlar boşlukları dolduruyor ve böylece vücut sürekli bir koruma altında tutuluyor.

Nike Pro Combat koleksiyonundaki parçaların tümü, nemi emdikten sonra vücuttan uzaklaştıran ve üst düzey bir havadarlık sunan Nike Dri-FIT performans kumaşından yapıldı.

Pek çok ünlü basketbolcu gibi LeBron James ve Amare Stoudemire de korta çıktıklarında Nike Pro Combat koleksiyonunun parçalarını giyecekler. Aralarında Kobe Bryant ve Carmelo Anthony’nin de bulunduğu ABD Milli Basketbol Takımı oyuncuları da, Nike Pro Combat’ı geçen yaz altın madalya için mücadele verdikleri Pekin’de denemişlerdi.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT