Nike Sportswear Koleksiyonu Rahatlık ve Şıklığı Birarada Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Nike Sportswear Koleksiyonu Rahatlık ve Şıklığı Birarada Sunuyor

Tarihler: 31 Mart 2011 Perşembe ~ 30 Nisan 2011 Cumartesi

Firma: Nike Sportswear

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2011 ~ Nis 30, 2011

Nike Sportswear koleksiyonu, rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor

Nike Sportswear ilkbahar koleksiyonu, sportif kişiliğini yansıtırken şıklığı elden bırakmak istemeyen kadınlara, birbirinden güzel alternatifler sunuyor. Geometrik çizgileriyle dikkat çeken koleksiyon, tarzıyla fark yaratmayı seven ve erkeksi hatlar taşıyan giysiyle bile feminen çizgisini koruyan cesur kadınlara sesleniyor. Nike’ın yeni koleksiyonu, Air Max ayakkabı, Destroyer ceket, Tradition Dies Hard tişört gibi gözde ürünleriyle, bu bahar da gardıropların vazgeçilmezleri arasına giriyor.

Nike’ın, ayakkabı tabanında “air” devrimini başlatıp ilk kez 1987 yılında piyasaya sürdüğü modele sadık kalınarak, yeni teknolojilerle üretilen koşu ayakkabısı Nike Air Max, sporseverlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Farklı renk seçenekleri ve dikkat çekici tasarımıyla öne çıkan Nike Air Max, esnek ve tüy kadar hafif yapısıyla hareketleri kısıtlamıyor.

Nike’ın son teknolojiyle üretilen ikonik modeli NSW Destroyer Jacket, sportif duruşunun yanı sıra şık ve sade detaylarıyla göz dolduruyor. “Letterman” ceketlerden ilham alınarak tasarlanan model, rahat ve sportif bir şıklık vaat ediyor. İki renkten oluşan Destroyer Jacket, günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası olurken, farklı kombinlerle günün her anı için şık bir alternatif sunuyor.

Tradition Dies Hard tişört, siyah zemin üzerine pembe - yeşil renk baskıları ve V yakasıyla Nike kadınının asi ruhunu yansıtırken, Nsw Tee Yellow tişört seçimini sadelikten yana kullananlara hitap ediyor. Koleksiyondaki Tp Pump Up The Volume Windrun modeli kurşuni gri renkli yağmurluk ise sokağın ruhunu yansıtıyor.

www.nikewomen.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT