Nike`tan Yepyeni Bir Koleksiyon: ACG 2008 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Nike`tan Yepyeni Bir Koleksiyon: ACG 2008 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Tarihler: 03 Kasım 2008 Pazartesi ~ 10 Kasım 2008 Pazartesi

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2008 ~ Kas 10, 2008
NIKE’TAN YEPYENİ BİR KOLEKSİYON: ACG 2008 SONBAHAR-KIŞ
Nike tarafından hazırlanan ACG 2008 Sonbahar-Kış koleksiyonunda bu yıl el işçiliği ön plana çıkarıldı. Birbirinden üstün teknolojik özelliklerle donatılan ve Back Country, All Mountain, Transition, 4 Trail ve 4 Life serilerinden oluşan koleksiyon, macera ruhlu kadın ve erkeklere hitap ediyor.

Nike bu sezonki ACG koleksiyonunda yenilikçi anlayışı devam ettirmek ve en iyi performansı sunmak amacıyla el işçiliğini ön plana çıkardı. Sonbahar/Kış 2008 serisinde, aralarında Vahşi Batı’nın da bulunduğu çok farklı temalar yer alıyor. Nike ACG’nin el ustalığı gerektiren malzemelerden ilham almış olması Nike’ı 1893’ten bu yana Yerli Amerikan halkı için battaniye imal eden Pendleton’la ortak bir çalışma içerisine girmeye yöneltti.

Bu ortak çalışma sonucunda en az koleksiyondaki renkler kadar canlı bir işbirliği ortaya çıktı. Pendleton esintili desen ve stillerin tüm giysi ve ayakkabılarda kullanılmasıyla koleksiyonda çok farklı bir hava yaratıldı. Saf yünün, teknolojik yeniliklerle harmanlandığı Pendleton Limited Edition Jacket bu havayı en iyi yansıtan parçalardan biri.

Nike Considered
Sürdürülebilirlik felsefesini 10 yıldır ürünlerine yansıtan Nike Considered, tasarımları aracılığıyla çevresel sorunlara duyarlı ve çözüm üreten bir yaklaşım sunuyor. Hem kaliteli ürünler hazırlayıp hem de yeşile saygılı olunabileceğini gösteren Nike Considered anlayışı, performanstan ya da estetikten de ödün vermiyor.

Nike Considered yaklaşımı, tasarım ve üretimde yaptığı devamlı geliştirme çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Bu çalışmalar tasarım aşamasında başlıyor ve tedarik zincirinin her etabında devam ediyor. Nike, materyel kaynaklarına, atık üretimine ve paketleme işlemlerine özen gösteriyor; bir yandan da yenilikler yaratmaya ve ürünlerinde optimum performans sunmaya devam ediyor.

Aralarında Considered Trail ve Snow Jacket’ın da bulunduğu serideki tüm ürünlerde Considered logosu bulunuyor. Ayrıca ayakkabı koleksiyonunun tümü Considered ilkelerine uygun bir şekilde tasarlandı. Her biri su bazlı yapıştırıcılar ve yenilikçi geri dönüşüm uygulamalarıyla hazırlandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT