NIKE’dan LeBron James’e Yeni Ayakkabı: ZOOM LEBRON VI

Alışveriş Alışveriş NIKE’dan LeBron James’e Yeni Ayakkabı: ZOOM LEBRON VI

Tarihler: 15 Aralık 2008 Pazartesi ~ 20 Aralık 2008 Cumartesi

Firma: NIKE

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2008 ~ Ara 20, 2008
NIKE’TAN BASKETBOLUN KRALI LEBRON JAMES’E YENİ AYAKKABI: ZOOM LEBRON VI

Nike, bu yaz Pekin Olimpiyatları’nda kendinden beklenen performansı göstererek altın madalya almaya hak kazanan basketbolun kralı LeBron James için yeni bir ayakkabı tasarladı. Nike ve James işbirliğinin eseri olan LeBron imzalı ayakkabıların en yenisi Zoom LeBron VI, ünlü basketbolcunun oyuna bakış açısından izler taşıyor. Takım oyunu, dayanıklılık, tutku ve vizyon bu bakışın temel öğeleri.

Zoom LeBron VI’nın tasarım sürecinde Nike’ın tasarımcısı Ken Link ile birlikte çalışan LeBron James, kendi performans ihtiyaçlarına ve güçlü, dinamik bir oyun stiline sahip diğer oyuncuların ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir ayakkabı yaratmayı hedefledi. Zoom LeBron VI yalnızca orta tabanda en üst düzeyde yer tutuş sağlayan tam bir ayak boyundaki Zoom Air ünitesi ile değil, aynı zamanda topuk parçasında iki katman halinde görev yapan Zoom Air ünitesiyle de dikkat çekiyor. Ayakkabıdaki dolgu sistemi, özellikle zıplama hareketleri sırasında ayakların ön bölümündeki geçişi kolaylaştırıyor. Ayakkabıdaki derin kesikler, doğal harekete izin veriyor ve böylece ayakkabı, sporcunun doğal hareketlerini engellemektense, onlara uyum gösteriyor.
Ayakkabının bilek parçasında bulunan geniş açıklık, ayakkabının ayağa kolayca giyilmesini ve aynı zamanda ayakkabının tüm ayağı kavrayan bir yapıya bürünmesini sağlıyor. Yine bileğin etrafını saran parça üzerindeki duvar yazısı nitelikli işaretler de tutku, aile, başarı, cesaret ve vizyon gibi LeBron’un hayatında önem taşıyan öğeleri vurguluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT