Nike’tan Kışın Zorlu Şartları İçin Şık Çözümler!

Alışveriş Alışveriş Nike’tan Kışın Zorlu Şartları İçin Şık Çözümler!

Tarihler: 27 Ekim 2011 Perşembe ~ 27 Kasım 2011 Pazar

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2011 ~ Kas 27, 2011

Nike’ın, kışın sert koşulları için özel tasarladığı 2011 Kış Koleksiyonu’yla, “Yorgunum, spor havamda değilim, yarın yaparım...” gibi bahaneler tarihe karışıyor. Dünyaca ünlü çizgi roman sanatçıları Jan Duursema ve Amanda Conner tarafından yaratılan kadın koleksiyonu, hyper-warm teknolojisi sayesinde, spor esnasında yaşanan üşüme, ıslanma gibi sorunları ortadan kaldırarak performansı artırırken, şık çizgileriyle de göz dolduruyor.

Nike Beautility Shell and Thermal Hoody mont, su geçirmeyen fermuar dikişleri ve sırt paneli sayesinde vücudu kuru tutarken, tüm hava koşullarında vücudun sıcak kalmasını sağlıyor. Fermuarlı etek bölgesiyle su ve çamura karşı koruma sağlayan mont, özellikle bisiklet tutkunları için rahat bir kullanım sunuyor.

Nike Legand Pant pantolon, kıvrılmayan kemer bölgesi, vücuda ince bir görünüm kazandıran dikiş ve kumaş detaylarıyla, esneme hareketleri esnasında mükemmel rahatlık sunuyor. En iyiye ulaşmayı amaçlayarak, uzun araştırmalar sonrasında tasarlanan model, pet şişelerin geridönüşümüyle elde edilen malzemeden üretiliyor. Koleksiyonda bulunan Nike Victory Sutyen serisi, Nike’ın bugüne kadarki en güçlü, hafif ve rahat sutyenleri olarak dikkat çekiyor. 1.424 kadınla yapılan görüşmeler sonucunda tasarlanan seri, beden ölçüsü ve yaptığı spor ne olursa olsun, kadın spor giyiminin en önemli parçası olmayı sürdürüyor.

Nike Free TR Fit Winter ayakkabı, bot gibi ağır spor ayakkabıların tercih edildiği kış ayları için esnek ve rahat bir seçenek sunuyor. Su geçirmeyen iç örgüsü, ayağı sıcak tutan astarı ve kışın ıslak ve soğuk günlerine dayanıklı yapısıyla, tüm hava koşullarına meydan okuyor. Su geçirmeyen iç yapısı, özel tasarlanan fermuarı ve arkalığıyla kıyafetleri koruma özelliğine sahip Nike Varsity Duffle çanta, farklı amaçlara uygun dizayn edilen iç bölümüyle, kullanışlı bir seçenek sunuyor. 400 mum ışığına denk yansıtma gücü sağlayan Nike Vapor Flash Jacket ceket, karanlıkta bile görünürlük sağlıyor. Koşu esnasındaki engelleri en aza indirmeye yardımcı olan kol tasarımı hareketlere uyum gösterirken, ayarlanabilir özel başlığı, yüz ve baş bölgesini korumaya yardımcı oluyor.

Nemi hızlıca emen yüzeye sahip Dri-FIT kumaşı sayesinde teri ciltten uzak tutan Nike Element Shield tayt, sıcak ve kuru tutma özelliğiyle konforlu bir koşu sunuyor. Suya dayanıklı panellere sahip tayt bacağı yağmurdan korurken, tasarımında bulunan yansıtıcı yüzeyler gece koşanların kolayca fark edilmesini sağlayarak, güvenlik sorununu ortadan kaldırıyor.

Jan Duursema ve Amanda Conner hakkında
Çiziminden boyanmasına kadar uzun bir süreç alan çizgi romanda, sadece bir karakter değil, sayfaya açılan bir dünya yaratmak için yorulmadan her detayın üzerinde duran Jan Duursema ve Amanda Conner, benzersiz tarzlarıyla kendi kahramanlarını yaratıyor. Çizgi roman serilerini üretirken modern teknolojiyi kullanan Conner ve yeni gelişen çizim stiliyle karakterlerle çeşitli öyküler yaratan Duursema, ünlü bilimkurgu üçlemeleriyle tanınıyor. Sanatçılar, 2011 Kış Koleksiyonu’yla kadınları birer süper kahramana çevirmeyi amaçlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT