Nişantaşı`nda Bahar

Alışveriş Alışveriş Nişantaşı`nda Bahar

Tarihler: 05 Mayıs 2005 Perşembe ~ 29 Mayıs 2005 Pazar

Firma: Nişantaşı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2005 ~ May 29, 2005
Şişli Belediyesi ve sponsor markalar tarafından Baharın gelişiyle birlik halka sevgi ve mutluluk gibi olumlu mesajı verebilmek ve ticari bir bölge olan Nişantaşı-Şişli çevresinde ekonomiyi canlandırmak üzere bir bahar etkinliği düzenliyor. "Nişantaşı`nda Bahar" etkinlkleri, 5-29 Mayıs tarihleri arasında, yaklaşık 3 hafta sürecek olan bu etkinler arasında Anneler Günü kutlamaları da dikkate alınarak bu güne yönelik etkinlikler ve kadın hedef kitleye yönelik etkinlikler düzenlenecek. Özellikle genç hedef kitle için ve satışa yönelik düzenlenecek aktivitelerle bir çok marka özdeşleştirilerek hedef kitle nezdinde eğilim yaratmak mümkün olabilir.

NİŞANTAŞI ÇİÇEK FESTİVALİ ETKİNLİKLER; 12 Mayıs 2005, günü tüm Nişantaşı’nda Bahar konseptine uygun olarak Nişantaşı süslenmiş olacaktır. Ve Nişantaşı Çiçek Festivali başlatılacaktır.
13 Mayıs 2005 günü ve akşamı Çiçek Festivali’nin açılışı şenlik yürüyüşü ile yapılacaktır. 13-29 Mayıs 2005 tarihleri arasında Maçka Parkında çeşitli aktiviteler yapılacak ve standlar kurulacaktır. Bu konseptin simgesi olan çiçek ve lale motifleri her sponsorun logosu ile birlikte ayrı yorumlanarak tüm Nişantaşına yayılacaktır. (resimdeki gibi) 29 Mayıs kapanış sırasında modavıların Çiçek Festivali konseptine uygun Nişantaşı Çiçek Modası sokak gösterisi yapılacaktır.

Bu festival boyunca çiçeklerden heykel ve çeşitli düzenlemeler yapılacak ayrıca çevre çiçekçilerin bu bölgede standlar kurması sağlanacaktır.
Şişli Belediyesi özel bir stand açarak bölgesini veya evini çiçeklendirmek isteyenlere tohumlar hediye edecektir.

Dekor:
Abdi İpekçi caddesinde ve buna bağlı sokaklarda ağaçlara sponsor logoları ile laleler birleştirilerek asılacak ve ışıklandırılacak.
Meydanda dev bir çerçeve ve bunun yanında bir fotoğrafçı hazır bulunacak.
Yine meydanda Dev bir kalp’in içine not kağıtlarıyla bezenmiş olarak duracak ve yarışmaya katılanların notlarını üzerinde taşıyacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT