Non-Stop Enerjiyle Durmak Yok, Esneyin, Güçlenin, Şekillenin

Alışveriş Alışveriş Non-Stop Enerjiyle Durmak Yok, Esneyin, Güçlenin, Şekillenin

Tarihler: 15 Aralık 2008 Pazartesi ~ 21 Aralık 2008 Pazar

Firma: Essporto Health&Fitness Club

Adres: Metrocity, Büyükdere Cad. No:171 1.Levent Levent İstanbul

Telefon: 0212 344 07 07

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2008 ~ Ara 21, 2008
NON-STOP ENERJİ İLE DURMAK YOK !
ESNEYİN, GÜÇLENİN, ŞEKİLLENİN

Essporto Health&Fitness Club kış mevsiminin başlaması ile düşen vücut temponuzu artıracak, sizi daha dinç ve sağlıklı kılacak yeni bir ders sunuyor: Non-stop Enerji

Essporto Health&Fitness Club, kış aylarında ihtiyacınız olan enerji ve esnekliği kazandırmak için yepyeni programı Non-stop Enerji’yi geliştirdi. Klasik nefes ve esnetme programına spinning bisikleti ve body bar ile kasları güçlendiren-şekillendiren figürlerin eklenmesinden oluşan bu çok özel ders sağlıklı yaşam ve dinç bir vücut kazanmanın anahtarını sunuyor.

NON-STOP ENERJİ DERSİ NEDİR?
Non-stop enerji, spinning bisikleti ve body bar aletleri ile yapılan egzersizlerden oluşan, çabuk ve hızlı sonuçlar almanızı sağlayan bir derstir. Stüdyo ortamında; spinning bisikletleri, body bar ve minderlerin üzerinde yapılan bu ders en çok tercih edilen egzersizler arasında.
5 dakikalık bir ısınmanın ardından, spinning bisikletleriyle yokuş aşağı ve yokuş yukarı tırmanıp yağ yakımı başlıyor. Bisiklet üzerinde oturarak ve ayakta, öne, arkaya, yanlara doğru eğilip doğrularak sadece karın kasları ile bacaklar değil aynı zamanda kalça, kollar, göğüs kasları ve sırt da çalıştırılıyor.
Ardından ara vermeden minderlere geçip her kas grubundan 2 hareket olmak üzere sıkılaşmaya yönelik hareketler yapılarak Body bar’a geçiliyor. Zorluğunun yanı sıra oldukça eğlenceli bir spor olan Non-stop Enerji dersi boyunca tempolu müzikler ile kişilerin motivasyonu ve performansı üst seviyede tutuluyor.

1 SAATTE 750-800 KALORİ
Non-stop Enerji karın, bacak ve kol ağırlıklı olmak üzere 3 temel kas grubunu çalıştırıyor. Hem yağ yakımını hem de vücudun direncini artırıp sıkı bir vücuda sahip olmak isteyenlerin vazgeçemeyeceği bu derste 1 saatte 750-800 kalori harcanıyor. Non- stop Enerji’de hareketlerin aralıksız olarak devam etmesiyle nabız maksimum düzeyde tutuluyor.
www.essporto.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT