Noviderm Boréade ile peeling yapmanın tam zamanı!

Alışveriş Alışveriş Noviderm Boréade ile peeling yapmanın tam zamanı!

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 29 Mayıs 2009 Cuma

Firma: Noviderm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ May 29, 2009
Noviderm Boréade ile peeling yapmanın tam zamanı!

Kış aylarına veda ettiğimiz bu günlerde peeling yardımı ile yüzünüzü ölü hücrelerden arındırma vakti gelmedi mi? Noviderm Boréade günlük peeling ile canlı, pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde sahip olmak artık sizin elinizde.

Kış aylarını geride bırakıp bahara merhaba dediğimiz bu günlerde kendimize daha da özen göstermeye başlarız. Cildimizin ışıltısı ile kendimizi iyi hissederiz. Bu yüzden iyi bir cilt bakımı çok önemlidir. Özellikle yağlı ve karma ciltlerde günlük bakımın yanı sıra, ölü hücrelerden ve siyah noktalardan arınmak için derinlemesine bir temizlik yapmak gerekir. İşte Noviderm Boréade günlük peeling, cildi ölü hücrelerden arındırıp derinlemesine temizleyerek size tam ihtiyacınız olan bakımı sunuyor.

Noviderm Boréade peeling, içerdiği yumuşak ve yuvarlak kürecikler sayesinde cildi nazikçe soyar ve temizler. Hiç bir kimyasal soyucu içermediği için ciltte tahrişe veya yanmaya sebep olmaz, cildi pürüzsüzleştirir. Noviderm Boréade günlük peeling, soyma işleminin derinin su ve yağ dengesini de bozmaması için özel dengeleyici bileşenler içerir.

Uygulaması oldukça pratik olan Noviderm Boréade günlük peeling ürününü, nemli cilde haftada iki veya üç defa masaj yaparak uyguladıktan sonra siz de etkisini fark edeceksiniz. Cildiniz hiç olmadığı kadar pürüzsüz, sağlıklı ve ışıltılı olacak!

Noviderm Boréade Facial Scrub günlük peeling tavsiye edilen son tüketici fiyatı: 50 ml 38.00 YTL (KDV Dahil)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT