Noviderm Melanex Trio İle Cilt Lekeleri Tarihe Karışıyor!

Alışveriş Alışveriş Noviderm Melanex Trio İle Cilt Lekeleri Tarihe Karışıyor!

Tarihler: 15 Aralık 2008 Pazartesi ~ 18 Aralık 2008 Perşembe

Firma: Noviderm Melanex Trio

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2008 ~ Ara 18, 2008
Noviderm Melanex Trio ile cilt lekeleri tarihe karışıyor!

Bütün bir yaz güneşin tadını çıkarttık. Yaz ayları geride kaldı ancak hala güneşin izlerinden kurtulmaya çalışıyoruz. Eğer sizin de güneş ışınlarından dolayı cildinizde lekeler oluştuysa çok özel bir önerimiz var; cilt sağlığı ve bakımında Expanscience Laboratuarları’nın elli beş yıllık deneyime sahip Noviderm markasının Melanex Trio ürünü ile cilt lekelerinden kurtulabileceksiniz!

Cildin yıpranmasına ve yaşlanmasına neden olan faktörlerin başında ultraviyole ışınlarına uzun süreyle maruz kalmak gösterilebilir. Ultraviyole ışınları ile oluşan kahverengi ve siyah lekeler, cilt sağlığını olumsuz yönde etkiler. Eğer siz de cilt hücrelerini kötü etkileyen bu lekelerden şikâyetçiyseniz Melanex Trio tam size göre!
Melanex Trio, aktif bileşenleri sayesinde UV ışınlarından oluşan cilt lekeleri üzerinde hızlı ve koruyucu etki gösteriyor. İçeriğindeki C vitamini ile cildin renginde açılma sağlayarak cilde doğal rengini kazandırıyor. Melanex Trio, içerdiği E vitamini ile de deri hücresindeki zar yapısını koruyarak cildin görmüş olduğu ultraviyole hasarının düzeltilmesine yardımcı oluyor. Ciltteki kahverengi ve siyah lekeler güneşe uzun süre maruz kalmanın bir sonucu olarak ileri yaşlarda oluşabileceği gibi bayanlarda hormonal dalgalanmalara bağlı olarak hamilelik döneminde de ortaya çıkabiliyor. Melanex Trio, yaşa veya hamileliğe bağlı lekelerin giderilmesinde de büyük rol oynuyor. Yeni lekelerin oluşmasını da engelleyen Melanex Trio, aynı zamanda cildin yaşlanmasını geciktiriyor.

Melanex Trio’nun içerdiği patentli aktif madde Sepiwhite ise kendi alanında devrim yaratan bir yenilik. Sepiwhite MSH, Expanscience laboratuarlarının geliştirmiş olduğu yeni nesil, patentli bir aktif olup tüm pigmenter değişikliklerini bloke eder. Renk açma çalışması sonucu Sepiwhite MSH, aydınlatıcı etkide en etkili maddelerdendir. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra Melanex Trio, uygulama kolaylığı, daha yumuşak ve parlak bir cilt sağlaması, daha homojen bir görünüm ve şeffaf görüntü yaratması ile kullanıcılarda yüksek oranda memnuniyet oluşturmuş ve yaşam kalitelerinde iyileşme sağlandığı kullanıcılar tarafından onaylanmıştır.
Fransa’nın büyük ilaç üreticisi Expanscience Laboratuarları tarafından elli beş yıllık bir tecrübeyle 1997 yılından beri geliştirilen Noviderm ürünleri cildiniz için en iyi tercih olacak. Siz de cildinizdeki lekelerden kurtulmak istiyorsanız Noviderm Melanex Trio’yu mutlaka denemelisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT