Numarasını Vodafone’a Taşıyan Aynı Fiyata İki Kat Fazla Konuşuyor!

Alışveriş Alışveriş Numarasını Vodafone’a Taşıyan Aynı Fiyata İki Kat Fazla Konuşuyor!

Tarihler: 15 Temmuz 2011 Cuma ~ 15 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2011 ~ Ağu 15, 2011

Dünyanın mobil iletişim lideri Vodafone’dan yepyeni bir numara taşıma kampanyası geliyor, Vodafone faturasız hatlara geçen aboneler, Cebine Göre Tarife ve Yeni Cep Öğrenci tarifelerinde aynı fiyata 2 kat fazla konuşma fırsatı yakalıyor.

Avantajlı numara taşıma kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Vodafone, Türkiye’de ilk olan 2 Kat Dakika Kampanyası ile numarasını faturasız Cebine Göre Tarife ya da Yeni Cep Öğrenci tarifesine taşıyan bireysel abonelere, 6 ay boyunca tarifelerinin avantajını 2’ye katlayarak aynı fiyata 2 kat fazla konuşma fırsatı veriyor.

Numarasını taşıyarak Vodafone Cebine Göre Tarife’yi seçen aboneler ayda 20 TL ve üzeri yüklemeleri durumunda, her yöne 10 dakikası 50 kuruş yerine 6 ay boyunca her yöne tam 20 dakikası 50 kuruşa konuşabiliyor. 20 TL altı yüklemelerde de aboneler, mevcut tarifelerinin avantajlarından yararlanmaya devam ederek yükledikleri TL kadar gün her yöne 10 dakikası 50 kuruşa konuşabilecekler.

Vodafone Yeni Cep Öğrenci’ye numarasını taşıyarak gelen aboneler ise ayda 20 TL yüklemeleri durumunda, 6 ay boyunca Vodafone’lularla 10 dakikası 40 kuruş yerine 20 dakikası 40 kuruşa konuşurken diğer yönlerle de 2 dakikası 40 kuruş yerine 4 dakikası 40 kuruşa konuşma fırsatı yakalıyor.

Faturasız hat sahibi abonelerin sevdikleriyle diledikleri gibi konuşmalarını sağlayacak bu kampanyadan yararlanmak için kayıt yaptırmaya da gerek yok. Abonelerin yalnızca numara taşıma işleminin ardından ilk 30 gün içinde, en az 20 TL yüklemesi ve izleyen aylarda da 30 günde bir, bir kerede en az 20 TL yüklemesi gerekiyor.

Üstelik numarasını bu tarifelere taşıyan ve 25 TL yükleyen aboneler, tarifelerinin avantajlı fiyatlarından 2 kata kadar konuşma fırsatı yakalarken, ekstradan Vodafone’lularla görüşürken harcayabilecekleri 100 dakika, 100 SMS, 100 MMS ve 100 MB internet de kazanıyor.

7 Temmuz 2011 tarihinden itibaren geçerli olan kampanya ile ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, numara taşımada Türkiye’nin en başarılı operatörü olduklarını vurgulayarak şunları söyledi:

Vodafone Türkiye olarak tüketici odaklı stratejimizle, tüm abonelerimize en iyi şekilde avantajlı mobil iletişim imkanları sunmak için çalışıyoruz. Her ihtiyaca yönelik tarifelerimiz ve avantajlı kampanyalarımız sayesinde Türkiye’de Vodafone olarak numara taşımada en çok tercih edilen mobil operatör unvanını elimizde bulunduruyoruz. Yaz aylarında da konuşma uzunlukları artan ve uygun fiyatlarla daha uzun konuşma ihtiyacı olan diğer operatör abonelerini, 2 Kat Dakika Kampanyası ile Vodafone’un avantajlı faturasız tarifelerini kullanmaya davet ediyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT