Off`unuzu Çantanızdan Ayırmayın

Alışveriş Alışveriş Off`unuzu Çantanızdan Ayırmayın

Tarihler: 27 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 27 Ağustos 2007 Pazartesi

Firma: Off

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2007 ~ Ağu 27, 2007

OFF!’UNUZU ÇANTANIZDAN AYIRMAYIN

Deniz kenarları, piknik alanları, yazlık kafeler sıcakla başa çıkmanın en doğal ve eğlenceli yolu süphesiz. Ancak çantanızda OFF! Sinekkovar yoksa, sevdiklerinizle bir arada geçireceğiniz mutlu saatleri sivrisineklerin her an kabusa çevirebileceğini sakın unutmayın.

Sinekkovar ürünlerin lider markası OFF!, sivrisineklerden korunmanın en etkili yolu... OFF! Sineksavarın üç ayrı çeşidi, kullanışlı küçük kutularda satışa sunuluyor. “OFF! Aerosol” ve “OFF! Losyon” içerdiği DEET kimyasalıyla sineklerin yanı sıra keneleri de rahatsız edici özelliğe sahip. “OFF! Süt” ise aloe veralı içeriği ve hoş kokusuyla hem küçük çocuklarınızda hem de yetişkinlerde ailece güvenle kullanabileceğiniz bir ürün. Sürüldüğü yüzeylerde sivrisineklerin algı sistemini bozarak sizden uzak tutan OFF!, yaz aylarında size açık hava özgürlüğü sunan, çantalarınızdan hiç eksik etmemeniz gereken bir yol arkadaşı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT