Öğle Yemeklerini Evden Getirmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı

Alışveriş Alışveriş Öğle Yemeklerini Evden Getirmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı

Tarihler: 06 Temmuz 2010 Salı ~ 06 Ağustos 2010 Cuma

Firma: BUILT

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2010 ~ Ağu 6, 2010

ÖĞLE YEMEKLERİNİ EVDEN GETİRMEK HİÇ BU KADAR EĞLENCELİ OLMAMIŞTI

Plastik ve karton torbalara veda; rengarenk BUILT çantalar yazın vazgeçilmezi olacak.
Dünyada hızla yayılan BUILT çantalar yeni modelleri ile Türkiye’de yeni bir akım yaratmaya devam ediyor…D&R, HepsiBurada.com, Joker, Darty, Electroworld, BestBuy ve Turkcell mağazalarında satılan Gourmet Getaway isimli yeni BUILT çantalar bu yaz herkesin elinde olacak. Yalıtkan neoprenden üretilen çantalar yiyecekleri uzun bir süre bozulmadan uygun ısıda tutuyor. Çamaşır makinesinde kolayca yıkanan neşeli çantalar, stilleri, desenleri ve renkleri ile dikkat çekiyor.

BUILT çantalar çalışanlardan, her yaş grubundan öğrencilere ve moda-severlere herkesin favori aksesuarı olacak. BUILT çantalar ile öğle yemeklerinizi evden getirmek hiç olmadığı kadar eğlenceli ve kolay…

Gourmet Getaway
Eğer ağzınızın tadını biliyor ve yolculuklarda bile lezzetten ödün vermek istemiyorsanız Gourmet Getaway sizin için biçilmiş kaftan. Yalıtım özelliği bulunan bu çanta, araba yolculukları ve tatiller için ideal… Genişleyerek birçok yemek kabını aynı anda alabilen Gourmet Getaway, rengarenk desenleri ile vazgeçilmez yol arkadaşınız olacak. Gourmet Getaway’in 4 saatlik yalıtım süresi ile plajda bile içecek ve salatanızı ise lezzetinden ve tazeliğinden ödün vermeden soğuk bir şekilde saklayabilirsiniz.

Gourmet Getaway Nolita stripe, Micro Dot, French Bull Multidot ve French Bull Vine olmak üzere 4 ayrı renk ve desen seçeneği ile satışa sunuluyor. Gourmet Getaway’in satış fiyatı ise 69,90 TL. Hayata farklı renkler katan, tasarımıyla ve ergonomik yapısıyla kullananların kolay kolay vazgeçemeyecekleri BUILT’in ürünleri D&R, HepsiBurada.com, Joker, Darty, Electroworld, BestBuy ve Turkcell mağazalarından alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT