Oktoberfest Coşkusu Ümraniye Media Markt`a Taşınıyor

Alışveriş Alışveriş Oktoberfest Coşkusu Ümraniye Media Markt`a Taşınıyor

Tarihler: 23 Ekim 2010 Cumartesi ~ 24 Ekim 2010 Pazar

Firma: Ümraniye Media Markt

Adres: Meydan Alışveriş Merkezi Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Sok. No:64 34770 Ümraniye İstanbul Ümraniye İstanbul

Telefon: 0216 645 64 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2010 ~ Eki 24, 2010

OKTOBERFEST COŞKUSU ÜMRANİYE MEDIA MARKT’A TAŞINIYOR

23 - 24 Ekim tarihleri arasında, saat 13.00-18.00 arası Ümraniye Media Markt mağazasında, Almanya’nın ünlü festivali Oktoberfest coşkusu yaşanacak.

Alışveriş Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı!
Ümraniye Media Markt mağazasında gerçekleşecek Oktoberfest, 23 -24 Ekim, 13.00 - 18.00 saatleri arasında düzenlenecek. Oktoberfest’e katılanlar, Bavyera Mutfağı’ndan çeşitli lezzetlerin tadına bakacaklar, mağazada gün boyunca folklorik müzik eşliğinde keyifli dakikalar yaşayacaklar.

Ümraniye Media Markt’da, buzdolabından ütüye, televizyondan müzik setine, çamaşır makinesinden ev sinema sistemine, cep telefonundan navigasyona, oyun sisteminden dizüstü bilgisayara, bilgisayar aksesuarından fırına kadar binlerce ürün çeşidine en düşük fiyatlarla ve cazip ödeme koşulları ile bütçenizi zorlamadan sahip olma fırsatına ulaşacaksınız!

Tüm banka kredi kartlarına taksit imkanı da sunulan kampanyada, Yapı Kredi World Kart sahiplerine vade farksız 6 taksit imkanı sunuluyor olacak.

Ayrıca, Ümraniye Media Markt mağazasında her ihtiyacınıza uygun ürün çeşidini bulabilecek, dünya markalarını karşılaştırabileceksiniz. İster yeni evlenecek olun, isterseniz teknolojinizi yenilemek isteyin, televizyondan beyaz eşyaya küçük ev aletlerinden ev gereçlerine kadar pek çok ürüne, daha önce hiçbir yerde görülmemiş fiyatlarla sahip olabilmek ve Oktoberfest’e katılmak için, 23-24 Ekim 2010 tarihleri arasında Media Markt Ümraniye mağazasına uğramanız yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT