Okula Dönüş FLO ile Çok Keyifli!

Alışveriş Alışveriş Okula Dönüş FLO ile Çok Keyifli!

Tarihler: 08 Eylül 2011 Perşembe ~ 30 Eylül 2011 Cuma

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2011 ~ Eyl 30, 2011
Rengârenk, cıvıl cıvıl, kaliteli okul ayakkabı ve aksesuarları uygun fiyatlarıyla FLO’da!

Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı merkezi FLO, okul sezonu için hazırlıklarını tamamladı. FLO bu sezon da rengârenk, cıvıl cıvıl ve kaliteli okul ayakkabı ve çantalarını uygun fiyatlarıyla çocuklarla buluşturuyor.

Dünyaca ünlü çizgi film karakterleri yeni sezonda, FLO’nun minik öğrenciler için hazırladığı okul ayakkabılarında yeniden hayat buldu. Beden dersleri için en rahat ve en şık spor ayakkabıları, formalar için en kaliteli ve güzel okul ayakkabıları uygun fiyatlarıyla hem anne babaların ceplerini rahatlatacak hem de çocuklara keyifli bir okul dönemi yaşatacak.

Balloons, Yellow, Polaris, Ben Ten, Spiderman, Winx markalı ayakkabılar ile çocuklarınız okullarının yıldızı olacak. Kızlar için son trendleri yansıtan taşlı, fiyonklu ve tokalı modeller, erkeklerde ise cırt cırtlı ve karakterli modellerin hakim olduğu bu sezonda, FLO’daki tüm ayakkabı çeşitleri 29.99’dan başlayan fiyatlarla anne babaların yüzünü güldürüyor.

Büyük öğrenciler için ise son trendlerini yansıtan kaliteli spor ve okul ayakkabıları 29.99’dan başlayan fiyatlarla yine FLO’da... Spor ayakkabıda Nike, Adidas, Converse, Puma gibi dünyaca ünlü markalar uygun fiyatlarıyla satılırken, yüzde yüz deri modelleriyle modayı yansıtan okul ayakkabı ve çantaları da FLO mağazalarında çoktan yer aldı.

En güzel FLO çocuk ayakkabılarına en güzel okul aksesuarlarının yakıştığını unutmayın! Birbirinden güzel suluk, kalemlik, beslenme çantası ve okul çantaları da FLO’da sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT