Okulda da Modanın Gerisinde Kalmayın

Alışveriş Alışveriş Okulda da Modanın Gerisinde Kalmayın

Tarihler: 15 Eylül 2011 Perşembe ~ 15 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Elle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2011 ~ Eki 15, 2011

Kendi tarzını yaratmayı sevenlerin tercihi olan ELLE, okul hazırlığı yapanların da tercihi oluyor. Geniş seçenekler içeren ELLE koleksiyonu, modanın sıkı takipçisi kız ve erkek öğrencilerin okulda da rahatlıkla kullanabileceği modeller içeriyor.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da öne çıkan Oxford ayakkabılar, öğrenciler için de ideal bir seçim. Tek renkli modellerin yanı sıra, iki veya üç renkli versiyonları da trendy çizgisiyle beğeni topluyor.

ELLE'in erkek koleksiyonunda yer alan “Sporty” ise; beyaz deriden, metalik renklere, rengarenk çizgili desenlerden ekoselere uzanan geniş bir koleksiyon ile öğrencilere hitap ediyor. Classy koleksiyonundaki mokasenler, bağcıklı süet oxford ayakkabılar ve klasik modeller de erkek öğrenciler için rahat ve şık bir seçim olarak karşımıza çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT