Okullar açıldı, her eve bir Paranit gerek

Alışveriş Alışveriş Okullar açıldı, her eve bir Paranit gerek

Tarihler: 02 Ekim 2009 Cuma ~ 02 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Paranit

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2009 ~ Kas 2, 2009
Okullar açıldı, her eve bir Paranit gerek…
Özellikle çocuklarda görülen bitlenme sorunu, okulların açıldığı bu dönemde ailelerin korkulu rüyası… Böcek ilacı içermeyen benzersiz formülü ile Paranit Sprey bit ve sirkeleri 15 dakikada öldürür.

Herkes bitlenebilir fakat bitlenme en çok çocuklar da görülür, çünkü küçük çocuklar birbirleriyle daha yakın temas içindedirler. Özellikle okullar bitlenmenin en sık görüldüğü ve en kolay yayıldığı yerlerdir. Bitleri kabus olmaktan çıkaracak, böcek ilacı içermeyen yepyeni formülü ile Paranit Sprey şimdi tüm eczanelerde…

Paranit Sprey benzersiz patentli formülü sayesinde bit ve sirkeleri sadece 15 dakikada öldürür.
Paranit Sprey böcek ilacı içermez, mekanik bir şekilde çalışır ve bitin solunum sistemine girer. Bitler boğularak ve sıvı kaybından ölürler.
Paranit Sprey her zaman işe yarar. Bitler bu yeni işleyiş metoduna karşı direnç geliştiremezler. Paranit ayrıca ylang-ylang yağı içerir. Bu yağ kaşımadan kaynaklanan iritasyonu yatıştırır.

Paranit Sprey`in kullanımı kolaydır. Sprey sayesinde dozajı ayarlayabilir ve tam olarak ihtiyaç duyulan bölgeye uygulayabilirsiniz. Uygulamada kolaylık için ürün kendi tarağıyla sunuluyor.

Paranit Hakkında:
Paranit, bugüne kadar yapılmış çalışmaların en kapsamlısıyla test edilmiştir. 2008 Haziran ayında, Dr Izri( Paris Bobigny Üniversitesi, Avicennes Hastanesi) 800 kişiyle, bugüne kadar yapılmış en büyük anti-bit saha araştırmalarından birini gerçekleştridi. 5 farklı formülü test etti ve Paranit Sprey’in en üstün özelliklerde olduğunu klinik testlerle kanıtladı: Paranit bit ve sirkeleri sadece 15 dakikada yok eder!


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT