Önce Satürn`e Sonra Okula

Alışveriş Alışveriş Önce Satürn`e Sonra Okula

Tarihler: 06 Eylül 2010 Pazartesi ~ 06 Ekim 2010 Çarşamba

Firma: Satürn

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2010 ~ Eki 6, 2010

ÖNCE SATURN’A SONRA OKULA

Tatil bitti, şimdi okul zamanı! Saturn; küçük, büyük tüm öğrencilerin okul heyecanına ortak oluyor. Sınırsız ürün seçeneği ile Saturn, öğrencilerin de ilk tercihi oluyor.

Deniz, kumsal, eğlence derken yaz tatili geride kaldı. Şimdi tüm öğrencileri uzun bir okul dönemi bekliyor. Yeni eğitim döneminde, çocukların derslerini eğlenerek öğrenmelerini sağlayacak, sınırsız ürün seçeneğine Saturn’da ulaşabilirsiniz.

Saturn’da, öğrencilere derslerini yaparken büyük kolaylık sunacak, aradıkları bilgiye anında ulaşmalarını sağlayacak, Crea+Acer RM M55+X193HQLB Bilgisayar seti 799 TL, HP PAVILION WW041EA Dizüstü Bilgisayar 1249 TL ve Acer netbook`lar sadece 479 TL`den başlayan fiyatlarla yeni okul dönemini bekliyor. Üstelik, Saturn Bilgisayar Destek Merkezi’nde, Aile İnternet Güvenliği paketi kapsamında yaptırabileceğiniz yüklemeler ve kurulumlar ile çocuklarınızın sakıncalı sitelere girmesini de engelleyebilirsiniz. Aile İnternet Güvenlik paketinin fiyatı sadece 49.90 TL.

Ayrıca; sizi kırtasiye masrafından kurtaracak HP 1660 yazıcı 49,99 TL’ye satışa sunuluyor.

Televizyondan DVD’ye, ev sinema sisteminden uydu alıcısına, projeksiyondan dizüstü bilgisayara, masa üstü bilgisayardan fotoğraf makinesine kadar hem büyüklere, hem de küçüklere hitap eden, birçok farklı ürün, Saturn’da en uygun fiyat seçenekleri ile teknoloji tutkunlarını bekliyor.

Ölümsüz Anlara
Anılar çok değerlidir ve çocuğunuzun okul hayatı boyunca yaşadığı önemli anları ölümsüzleştirebileceği Rollei Compactline 52 Fotoğraf Makinesi 99 TL. fiyatı ile Saturn’da yer alıyor.

“Yaşasın Cimrilik” sloganıyla hesabını bilen tüketicilerine seslenen Saturn, Türkiye ile birlikte toplam 13 ülkede 250’den fazla mağazasıyla teknoloji keyfini, yaşamınızın bir parçası haline getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT